Гаден проблем в охладителната система
Гаден проблем в охладителната система
Колата е Голф 2 1.6 . Става дума за гумения фланец или уплатнение, незнам точно как се казва, с което се закача маркуча, който идва от казанчето и влиза в двигателя (дано сте ме разбрали). Та от там ми сълзи. Купих ново и ходих майстори да ми го сменят. Свалиха старото позачистиха мястото и сложиха новото. Пак сълзеше. Какво ли не опитаха. Накрая много хубаво го зачистиха леко с шкурка и го залепиха с някакъв силикон. Както си и мислех, след извесно време пак прокапа, въпреки, че силикона беше за доста високи температури. След това пробвах сам да си го оправя. Свалих го зачистих го отново и подложих едно като картонче (не мога да се сетя как точно се казва, но го използват парнаджиите за уплътнение) между фланеца и двигателя, но пак безуспешно. Наистина незнам какво да го правя. Ако някой има някаква идея как мога да го оправя ще му бъда много признателен
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
@ hristian37
Знам, че се маже и го намазах... няма ефект
@ handycam
Как се проверява?
@ SnowMaster
не съм сменял водна помпа, с маркучите не съм имал проблем.. само малкото маркуче, което връща течността в казанчето се е понапукало и е за смяна.. според един майстор маркучите ми надуват, но според друг са ок. аз не мога да преценя.. за твърди - не мисля, нормални са.
Какво имаш пред вид? confused
Знам, че се маже и го намазах... няма ефект
@ handycam
Как се проверява?
@ SnowMaster
не съм сменял водна помпа, с маркучите не съм имал проблем.. само малкото маркуче, което връща течността в казанчето се е понапукало и е за смяна.. според един майстор маркучите ми надуват, но според друг са ок. аз не мога да преценя.. за твърди - не мисля, нормални са.
Какво имаш пред вид? confused

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”