Проблем с VW Bora 1.6 !?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
BanBan
Автомобил:
Двигател:

Проблем с VW Bora 1.6 !?

Мнениеот BanBan » Сря 22 апр 2009 11:22

Здравейте колеги,имам ФВ Бора 1.6 99г,имам проблем с въздуховода които е скъсан и влиза въздух .Дава ми големи ядове от там,сега си търся въздувод никъде в интернет немога да го открия,а в сервиз ми търсят 250 лв за него?Дали е толкова незнам,ама им нямам вяра на тях.МОля дайте някакъв съвет какво да права.Благодаря ви.(Нов съм в форума ако имам грешки простете :oops: )

Потребителски аватар
alex_zazy
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с VW Bora 1.6 !?

Мнениеот alex_zazy » Сря 22 апр 2009 18:25

:welcome_to_group Колега ако ти е скъсан в права част временно можеш напълно да го срежеш и с една траба с диаметър вътрешния на въздоховода и с 2 скоби и караш.

Потребителски аватар
hdjfmr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hdjfmr » Сря 22 апр 2009 18:57

Здравеи колега гледам че си от Банско и ако имаш път към Радомир мога да ти кажа каде да си го намериш заштото наскоро от тази морга си взимах части за моята и видях че имат всички части за бора с 1.6SR мотор :D

Потребителски аватар
BanBan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BanBan » Сря 22 апр 2009 22:14

alex_zazy написа::welcome_to_group Колега ако ти е скъсан в права част временно можеш напълно да го срежеш и с една траба с диаметър вътрешния на въздоховода и с 2 скоби и караш.

Колега в момента е много по-българено ако мога да кажа,скъсано е как да ти обясна там тоя въздухопровод има 2 разклонения с мрежичка е точно там е скъсано там съм сложил едно тръбичка ф18 облицовах я с един мъркуч и после я захвана с скобки,ама колко ше кара незнам :banghead: !
КОлегата от Радомир....незнам кога ше имам път за там д**ба,иначе иска да проверя по-наще морги тука (не,че са много де)но иска търсене,за тва се обърнах към love.vwclub сигурен сам,че някой ще помогне :wink:

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Чет 23 апр 2009 17:48

Колега, края на миналото лято сменях същия въздуховод, цената му беше 130лв. Но не съм го купувал от представителство на vw, по спомен от vw ми обадиха цена подобна на тая която си дал ти.

Потребителски аватар
BanBan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BanBan » Пет 24 апр 2009 12:01

Абе незнам,всички гледат да ти одерат кожицата,пък колко ше ти оправат возилото не се знае,за това си има сервизи и сервизи :screwy !
golf avenue написа:Колега, края на миналото лято сменях същия въздуховод, цената му беше 130лв. Но не съм го купувал от представителство на vw, по спомен от vw ми обадиха цена подобна на тая която си дал ти.

Колега а от къдее си го намери? :roll:

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Пет 24 апр 2009 18:19

от Елит кар, мисля че имат сайт, пробвай с гугъла или търси в други магазини, неможе да няма.

Потребителски аватар
BanBan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BanBan » Съб 25 апр 2009 21:25

golf avenue написа:от Елит кар, мисля че имат сайт, пробвай с гугъла или търси в други магазини, неможе да няма.

Мерси много,намерих сайта,намерих и джаджите,но е на англиски,абе все някак си ше се оправа много ти благодаря :beer :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”