, от стенд-сервиза ми казах да сменя двете предни гуми т.е. да ги завъртя , да им сменя местата лява-дясна ..... какво е вашето мнение колеги ... Голф 3 , 1.4ABD Не върви из пътя ...
Голф 3 , 1.4ABD Не върви из пътя ...
Голф 3 , 1.4ABD ... до преди 2-3 седмици като бях с зимните гуми и леко ми дърпаше на дясно , после сложих летните и започна да ми дърпа на ляво , днес я минах на стенд и след стенда ... същатата работа
, от стенд-сервиза ми казах да сменя двете предни гуми т.е. да ги завъртя , да им сменя местата лява-дясна ..... какво е вашето мнение колеги ... 
, от стенд-сервиза ми казах да сменя двете предни гуми т.е. да ги завъртя , да им сменя местата лява-дясна ..... какво е вашето мнение колеги ... - Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Голф 3 , 1.4ABD Не върви из пътя ...
Много вероятно е гумите да са виновни за това дърпане. И аз имам съшия проблем 
Значи днес завъртяхме гумите ... разменихме им местата ... и пак така ... тегли на ляво , минах я пак на стенд и отново си дърпа на ляво
и накрая от стенд-сервиза ми вдихнага колата на крик и майстора ми каза , че на предния ми ляв амортесьор много трудно се движи лагерчето и това била причината да ми дърпа на ляво
ами айде сега отново чакам и вашите мнения ... 
и накрая от стенд-сервиза ми вдихнага колата на крик и майстора ми каза , че на предния ми ляв амортесьор много трудно се движи лагерчето и това била причината да ми дърпа на ляво - Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
карай така и си събери парички за цялостен ремонт на предница ако не ти дърпа много значи ти няма нищо аз си смених гуми накладки туй унуй всичко беше 6 минах през една дупка и край когато карам на право за около минута без да държа волана съм на лявото платно тъй че свиркаи си вече ако много ти дърпа мисли за ремонт
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”