Golf II Synchro

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Golf II Synchro

Мнениеот feikot » Съб 14 мар 2009 20:28

Колеги,спешно Ви моля, ако някой е запознат и ако мопже да ми отговори.Излезе ми оферта за въпросния голф,1988 година с 1.8 бензинов мотор, черен. Говорих с продавача, каза че имал забележки по боята, и му "откраднали номерата", и пушил на газ,което можело да занчи смяна на сегменти.Също и някаква гумена дяволия на инжектора,го дал на някой да му го купи, а той го изгубил и дефакто нямало сега... Икам да Ви попитам, който е запознат, ремонмта на тия сегменти колко е,и тая гума.Компресията му била 10 последно като мерил, но било преди да пропуши.Според Вас заслужава ли си ,1000 лв. каза че е сменял скорстна кутия, маслата и някакви гумени уплътнения на кардана, до вискомуфата.С 4 фара Хела, оргинални.Бил вдигнат кажи речи колкото кънтри-то.Основно ми кажете за тия ремонти,защото външния вид не ме интересува ще е за черен път и за магарешко каране.GTI мотор мисля че каза че е.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Re: Golf II Synchro

Мнениеот StS » Съб 14 мар 2009 20:33

Взимай и не се мисли, частите са супер ефтини, а колата си заслужава! С малко пари,я вжимаш с още толкова ще стане почти като нова.. :да: Дори да има някакъв проблем. Аз ако имах кеш сега щях да я взема, тва си е синхро с 1.8...

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Съб 14 мар 2009 20:56

Да добавя- има и газ !

vera_87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vera_87 » Нед 15 мар 2009 15:36

Взимай!!!Аз и моя Golf 2 го взех за толкова.С газ, 4 зимни гуми 1ви сезон ,летни 2 ри сезон, колата ми бе от първи собственик.Малко по добра оферта бе.Но и твоята е добра.Аз не съм сменяла нищо ,но частите са наистина евтини. :D :D :D

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 15 мар 2009 22:40

И аз моя навремето го взех 'на далавера'.
После колко пари набих в него, за да заприлича на кола... :banghead: :banghead:
Накрая жената каза: Или Голфа си тръгва- или аз! mhihi
Сега имам Пассат ;)

Иначе синхрото си е синхро!

п.п. Верче, няма нужда от болдване и италик на текста ;)
Добре дошла!

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Пон 16 мар 2009 0:10

Пич само едно те предупреждава (говоря само от наблиудения). Тази кола мнго харчи. Като отидеш на бензиностанцията билетчетата свършват за секунда. Преди да я вземеш отиди на майстор да ти премерят все пак компресията. Ако е 10 както казва собственика Вземай. Обаче ако не е 10 отиваш на смяна на сегменти шлайф биела глава смяна основни и биелни и евентуално ако ти се дават оше по 50 лева на бутало да ти набият риза по твоите бутала. Сегментите са ти околу 120 билеттчета. Главата ти е май 200 ако не се лъжа ризи колянов вал и напасване само са ти 350 кинта и там каквото ти вземе майстора. Това са ти груби сметки.
П.С.
Ако ще я ръчкаш по черни пътища и ще я товариш кат магаре вземай. Въпреки че на мен би ми било жал да я карам така както ти обясни. :banghead:

vera_87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vera_87 » Пон 27 апр 2009 17:36

Благодаря :) Аз съм си свикнала така и не ми прави впечатление.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”