Проблем с чистачките РЕШЕН!!!
Проблем с чистачките РЕШЕН!!!
Здравейте колеги: Имам следния проблем. Чистачките ми работят само на най бързата степен. Въпроса ми е: Да търся ли проблема в ключа или направо да сменям релето? Ако някой колега е имал подобен проблем моля да сподели,ще бъда благодарен. П.П- Става въпр. за венто 94г.,
Последна промяна от danii на Пон 27 апр 2009 23:34, променено общо 1 път.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с чистачките
Вземи от някой приятел релето за проба и ще разбереш от какво идва проблема.
Да де това ми е пределно ясно,но питам за де не го правя,нали все пак за това са форумите. 

- m&m16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В повечето случаи виновно се оказва релето,ако ти липсва и паузата/интервала/ на чистачките направо го подмени. Много по малка е вероятността да се е прецакал ключа или моторчето.
m&m16v написа:В повечето случаи виновно се оказва релето,ако ти липсва и паузата/интервала/ на чистачките направо го подмени. Много по малка е вероятността да се е прецакал ключа или моторчето.
Притеснява ме това,че интервалът чат,пат работи,но мн рядко и за кратко време.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Точни признаци за заминаващо си реле (залепващо), но за мене сигурни неща в жиците и токовете няма. Така, че направи пробата със друго реле и кажи резултати.
ок колега утре ще пробвам ама не се сещам къде седеше май на бушониерата някъде беше и беше по дълго от другите май 

Re: Проблем с чистачките РЕШЕН!!!
Благодаря на колегите за отговорите проблема беше в релето смених го и всичко е ок. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”