реглаж фарове?
-
- Автомобил:
- Двигател:
реглаж фарове?
Зравейте, знам 4е се регулират от врътките дето са на самия фар но те не помръдват на никоя страна. Та въпроса ми е има ли някаде контра на врътките/ и каде е/ ако няма дайте идея как мога да ги пооправя. А, колата е венто/няма ел. реглаж/ БЛАГОДАРЯ предварително !!!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Незнам дали е еднакво при Венто и Голф3. Ако е еднакво имаш две врътки. Едната се гледа много добре като отвориш капака на двигателния отсег и се намира в горния ляв ъгъл отзадната страна на фара. Тази врътка е за регулиране по хоризонтала, т.е. дали да свети по-встрани или посредата.
Другата врътка е в горния десен ъгъл и предполгам тя се върти с някакъв по специален инстръмент който се вкарва в този отвор. За нея трябва да се загледаш между калника и горния край на фара. За тази врътка аз си ползвам и отверка.По-бавно става но става. Тази врътка променя ъгъла по вертикала, т.е. дали да свети на другите в очите или в пътя.
Като застанеш и гледаш фара отгоре се вижда как се движи рефлектора. Ако наистина са ти се спекли врътките рискуваш и да счупиш нещо.
Другата врътка е в горния десен ъгъл и предполгам тя се върти с някакъв по специален инстръмент който се вкарва в този отвор. За нея трябва да се загледаш между калника и горния край на фара. За тази врътка аз си ползвам и отверка.По-бавно става но става. Тази врътка променя ъгъла по вертикала, т.е. дали да свети на другите в очите или в пътя.
Като застанеш и гледаш фара отгоре се вижда как се движи рефлектора. Ако наистина са ти се спекли врътките рискуваш и да счупиш нещо.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”