Здравейте, Знаещи!
Моля за съвет!
Преди години си докарах от Холандия Г2 с теглич.Много добре седи,възможно е да е заводски поставен или по-късно, но явно грамотно. От няколко месеца имам Г3 комби.
Та въпросът ми е : Мога ли да сваля теглича от двойката и да го сложа на комбито? Съвпадат ли местата за захващане? Ако е възможно, какво е нужно за операцията, освен канал , разбира се!
Ако не е възможна размяната, къде бих могъл да намеря теглич и приблизителна цена ?
Благодаря предварително на отзивчивите!
Местене на теглич - възможно ли е?
- malogramoten
- Автомобил:
- Двигател:
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Здравей, градски! Ако мога да ти бъде полезен с това, че моят е комби и с теглич (не зная дали е заводски, но така ми изглежда), мога да щракна някоя друга снимчица да видиш какво представлява и как е захванат. Но като начало мога да ти кажа, че е захванат за една доста дебела тръба (около Ф60) и е нахакан под бронята на много кофти място. За съжаление сега не го карам, понеже имам сериозен проблем с него (разпарчетосал съм му цялата ел. инсталация), карам си астрата, иначе бих ти го довел да поразгледаш какво - що. Ако искаш снимки веднага мога да кача.
Re: Местене на теглич - възможно ли е?
провери за всеки случай около резервната гума за наличие на теглич, на комбитата слагат такъв, който се сваля и прибира там
- malogramoten
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Местене на теглич - възможно ли е?
VWGT написа:провери за всеки случай около резервната гума за наличие на теглич, на комбитата слагат такъв, който се сваля и прибира там
И да е имало , вече го няма.
затова търся начин да преместя от двойката или ако е невъзможно да търся друг
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Сигурен съм че от 2 ка не става на 3 ка. Имах такъв и не стваше. Сега имам от 3 ка но не ми се пробива бронята на поразия. Търся размери за да направя малък отвор, Но все пак има няколко варианта тегличи, При мен и 2 та бяха с дебела тръба отзад и от нея излиза тръбата за ябълката,От 2 те страни на напречната тръба има 2 шини / не е точно шини Г образни с по 2 отвора на всяка страна за захващане. В багажника нямам технлологични отвори и ще чкам по топло време за да монтирам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”