Питанка за пружини
Питанка за пружини
Зна4и аз съм със Венто 92г. 1.8 АБС със спортни пружини и искам да сложа нормални.ако някой е наясно стават ли нормални пружини от Голф 2 1.8 ГТИ за Вентото че ше ми излязат без пари ???
Re: Питанка за пружини
Simbara написа:Зна4и аз съм със Венто 92г. 1.8 АБС със спортни пружини и искам да сложа нормални.ако някой е наясно стават ли нормални пружини от Голф 2 1.8 ГТИ за Вентото че ше ми излязат без пари ???
Здраво, мисля, че стават, защото и двете са с големите опори.
Последна промяна от RS1 на Чет 30 апр 2009 10:44, променено общо 1 път.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
какво е тва упори-не разбрах но си мисля че ще станат,ако не станат аз имам комплекта от същия мотор пише едно лс и ще се разбереме
xalerrelax написа:какво е тва упори-не разбрах но си мисля че ще станат,ако не станат аз имам комплекта от същия мотор пише едно лс и ще се разбереме
Та, пружините отгоре са широки на 2ка и 3ка (по-старите) и тесни от по-новите. Та, ако на Вентото ако са му 2кови опори на амортисьорите, няма проблем, но ако са от малките, то трябва да си вземе нови опори.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
RS1 написа:xalerrelax написа:какво е тва упори-не разбрах но си мисля че ще станат,ако не станат аз имам комплекта от същия мотор пише едно лс и ще се разбереме
Та, пружините отгоре са широки на 2ка и 3ка (по-старите) и тесни от по-новите. Та, ако на Вентото ако са му 2кови опори на амортисьорите, няма проблем, но ако са от малките, то трябва да си вземе нови опори.
колега тва на което викаш упора всички го знаем като чашка на която ляга тампона-но няма проблем говорим за едно и също просто малко инфо давам
-
- Автомобил:
- Двигател:
xalerrelax написа:RS1 написа:xalerrelax написа:какво е тва упори-не разбрах но си мисля че ще станат,ако не станат аз имам комплекта от същия мотор пише едно лс и ще се разбереме
колега тва на което викаш упора всички го знаем като чашка на която ляга тампона-но няма проблем говорим за едно и също просто малко инфо давам
Никакво инфо не даваш защото Опора се казва на самия тампон .Чашката отгоре си е чашка

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
яката_работа написа:xalerrelax написа:RS1 написа:xalerrelax написа:какво е тва упори-не разбрах но си мисля че ще станат,ако не станат аз имам комплекта от същия мотор пише едно лс и ще се разбереме
Никакво инфо не даваш защото Опора се казва на самия тампон .Чашката отгоре си е чашка
за 1 път чувам на гумения тампон да се казва опора и чашата нее отгоре а тя е под тампона между пружината и тампона(края на пружината свършва с допир на чашата) и за тва на 2 чаши са различни тампоните
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
А някои го наричат-Тампон на Макферсъна!!!
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
valkilmera написа:А някои го наричат-Тампон на Макферсъна!!!

- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
точно тампон на макферсона е.скоро ги сменях ако някои се интересува 15лв е броя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”