Здравейте, от няколко дни голфчо ми върти едни номерца с температурата...

Всичко започна със счупена тръбичка на разширителното казанче за антифриза - при счупването малкото маркуче, което идва от тройника се беше измъкнало и взе да изхвърля антифриза. Карах я така около 2-3 мин докато се прибера. После сложих друго казанче и долях антифриза(около 1.5 литра). Като запалих и датчика за температурата полудя, взе да показва стойности от 70 до 110 градуса и обратно в интревал около 5 секунди

Ок, ясно викам си, заминал е датчика - слагам нов и той почва да показва температура в диапазона 100 - 105 градуса(датчика го избирахме по код на двигателя - 1.8 ABS).

, при което отивам да ми измерят колко е аджеба температурата на двигателя - в един сервиз я замериха със сонда - не вдига повече от 95 градуса на маслото (сондата им била няква спешъл и не може да мери друго освен масло). Та от всичкото това ми става ясно, че двигателя не прегрява (не изхвърля антифриз, маркучите са меки) и явно проблема е или в новия датчик или в самото табло. Моля ако на някой му се е случвал тоя филм да каже как да го оправя туй чудо