golf mk2 проблем с бензина
golf mk2 проблем с бензина
Здравейте колеги , случи ми се нещо много странно . Тази сутрин напълних резервоара до горе , покарах 1 км и изведнъж колата започна да прекъсва все едно и е свършило горивото . Спрях за да видя какво става и изгаснах . Тръгнах да паля на бензин , обаче въртях , въртях около 30 секунди , но не запалих . Пуснах на газ , колата запали от раз . След 3-4 часа пак тръгнах да паля на бензин , запали бързичко за около 2-3 секунди и след няколко метра започна пак да глъхне все едно свършва бензина , помпих педала на газта но нешеще да вдигне скоростта . Въпроса ми е защо глъхне така на бензин и дава признаци че съм останал без гориво при наличен пълен резервоар , както и защо не може да пали на бензин вече ? 

- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Re: golf mk2 проблем с бензина
Първо кажи какво е ДВГто че така можеме да си играеме на асоциаций. 

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Да не би да е бензинова помпа.
Поздрави.
Поздрави.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
карборатор,моно или пълна инжекция ?
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Горивен филтър сменян ли е скоро? Не е изключено всичко да тръгва от там.
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
а резервоара от кога не е пълнен до горе защото не е изключено да се е запушила сондата в резервоара
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета дайте ако искате да хвърляме боб или да гледаме на кафе какъв е двигателя искате ли ???? 

1.6 856 к.с. Карбуратор пиербург - миналата година му сменях вакумите . Всички филтри са сменени преди около 2000 км (1 месец горе-доло) , майстора каза че нямам горивен уж O.o .
Последна промяна от ogata на Съб 09 май 2009 10:34, променено общо 1 път.
- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
ogata написа:1.6 856 к.с.
Ухааа искам и аз такова животно!!!
-По въпроса помпата ти е механична и ми се струва, че платното и е заминало, зареждането е съвпадение. Другия вариант е да се е отлюспило нещо от стените на резервоара и да е задръстило някой маркуч или помпата, ако наистина нямаш филтър!
Наистина товае най-мощния голф, правен някога.
Колега откачи маркуча, който излиза от бензиновата помпа и продължава към карбуратора и насочи краят му(който не е на бензиновата помпа и вече е разкачен) към буркан или шише. Влез в колата, завърти 2-3 оборота. Когато спреш в съдът трябва да има бензин. Ако ти е изправна помпата. Ако не разкачи маркуча, който влиза в помпата и пробвай да духнеш по-силно в него. Ако не успееш то явно е запушен горивопровода между резервоара и помпата(това може да е само цедката), почисти или смени цедката.
Колега откачи маркуча, който излиза от бензиновата помпа и продължава към карбуратора и насочи краят му(който не е на бензиновата помпа и вече е разкачен) към буркан или шише. Влез в колата, завърти 2-3 оборота. Когато спреш в съдът трябва да има бензин. Ако ти е изправна помпата. Ако не разкачи маркуча, който влиза в помпата и пробвай да духнеш по-силно в него. Ако не успееш то явно е запушен горивопровода между резервоара и помпата(това може да е само цедката), почисти или смени цедката.
- Fripon_X
- Автомобил:
- Двигател:
ogata написа:1.6 856 к.с. Карбуратор пиербург - миналата година му сменях вакумите . Всички филтри са сменени преди около 2000 км (1 месец горе-доло) , майстора каза че нямам горивен уж O.o .
Първо и аз искам такъв Голф с толкова коне няма да ми е никак зле.
Второ смени си майстора явно нещо не е наясно с голфовете. Филтър съм сигурен че имаш.
Можеш да си направиш и друг вксперимент като махнеш въздушния филтър и някоъ твой приятл да завърти на стартер а ти да гледаш какво се случва в карбуратора. Ако има бензин значи проблеми с подкачващата система нямаш а е от карбото. Ако няма бензи това което ти казаха колегите по отгоре го пробвай.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”