ABS

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
evn
Автомобил:
Двигател:

ABS

Мнениеот evn » Вто 12 май 2009 18:36

Здравейте колеги.Търсих темата за ABS с търсачката, но нещо не я намерих.Значи светна ми индикацията на таблото за ABS, ходих на майстор на бързо който ми е познат, качихме е на компютъра, и даде някакъв текст "ИЗВЪН ОБХВАТ" на помпата на ABS-а.Обаче на мен нещо не ми се вярва че това е така защото и майстора не е от най-добрите.Така че въпроса ми е дали някой е имал подобен случай.Когато запаля колата не свети, тръгна ли след 5 мин. святка, по време на двиение, изгася ли мотора спира, като трагна пак почва.Колата е Голф 4 1,9 TDI AHF.

Потребителски аватар
mchudomirov
Автомобил:
Двигател:

Re: ABS

Мнениеот mchudomirov » Вто 12 май 2009 22:47

evn написа:Здравейте колеги.Търсих темата за ABS с търсачката, но нещо не я намерих.Значи светна ми индикацията на таблото за ABS, ходих на майстор на бързо който ми е познат, качихме е на компютъра, и даде някакъв текст "ИЗВЪН ОБХВАТ" на помпата на ABS-а.Обаче на мен нещо не ми се вярва че това е така защото и майстора не е от най-добрите.Така че въпроса ми е дали някой е имал подобен случай.Когато запаля колата не свети, тръгна ли след 5 мин. святка, по време на двиение, изгася ли мотора спира, като трагна пак почва.Колата е Голф 4 1,9 TDI AHF.

По принцип е нормално след като изгасиш мотора да спира да ти свети това онова... :?

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Re: ABS

Мнениеот Pavcho2 » Сря 13 май 2009 13:11

Ако имаш изгорял датчик абс'а задължително спира да работи и лампата светва датчик сменял ли си скоро ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”