Въздушен филтър
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Толкова ли си наивен да им вярваш на тия мошенници-и ако го сложиш ще ти гръмне колата ли к,во?niikoo_1 написа:А бе тя, че си истинска никой нищо не е казал, само че аз с мойта кола не бих се гаврил да й слагам ФИЛТРОН.
Те и Булдозер и Рънърс са истински фирми, ама имат голяма разлика от Адидас и Пума да речем.
В Юнито ми казаха никога ама никога не си купувай такъв филтър.

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не бе Васко като си взех колата я закарах там да ми я прегледат и те ми написаха на един лист какво трябва да си купя и да се смени.
Аз нещата си ги купих от Ауто+, но момчета от сервиза изрично ме предупредиха да не си купувам филтри ФИЛТРОН никога.
Не знам какво е мнението ви за тези филтри, но мен лично са предупредили за тях. Вие повече ги разбирате неща та, ако има някой впечатления да пише относно ФИЛТРОН.
Аз лично карам с БОШ цената му е 19лв, но ми направиха отстъпка в Ауто+ 25% и го взех за 15лв.
Аз нещата си ги купих от Ауто+, но момчета от сервиза изрично ме предупредиха да не си купувам филтри ФИЛТРОН никога.
Не знам какво е мнението ви за тези филтри, но мен лично са предупредили за тях. Вие повече ги разбирате неща та, ако има някой впечатления да пише относно ФИЛТРОН.
Аз лично карам с БОШ цената му е 19лв, но ми направиха отстъпка в Ауто+ 25% и го взех за 15лв.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”