Няколко върпоса за ел.стъкла

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
gsimania
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Няколко върпоса за ел.стъкла

Мнениеот gsimania » Сря 20 май 2009 12:14

Колата(голф 3) е с 4 ел.стъкла.
Предните работят,но задните не.Свалих корите и видях че има "летва тунинг"за да не падат до долу стъклата.Жилата май са скъсани.Въпроса ми е струва ли си да ходя да ми правят жилата на тези машинки или да търся направо други механизми.
И другото което ме интересува.Шофьорското се сваля на интервали.Не е от бутоните.Тях ги отварях и ги чистих.От какво може да е това?
Само шофьорското се вдига цялото когато задържа повече бутона.Тази функция как се активира за да ги направа всичките така?

Потребителски аватар
batslav
Автомобил:
Двигател:

Re: Няколко върпоса за ел.стъкла

Мнениеот batslav » Сря 20 май 2009 13:47

Отиди до княжево да ти ги оправят иначе и моите стъкла падаха на интервали и после се скапаха на цяло с почистване няма да стане.

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Сря 20 май 2009 13:53

Това http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=34174 е твоя човек. Много доволен, вече 7-8 месеца. :да:

Потребителски аватар
master_duke
Автомобил: Passat B5
Двигател:

Мнениеот master_duke » Сря 20 май 2009 20:20

Извинявам се че позлвам темата но аз имам същият проблем голф 3 .. предните работят задните не ... като натисна копчето не реагирват по никакъв начин нито укасява нито нищо .. помислих си че е от бутона на таблото , които прехвърля контрола и го смених с на пасат 2 ка но изгоря само секцията за задните ... какъв може да е проблема. И във Варна знаете ли някой "спасител" за следната ситуация .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”