Предварително Ви благодаря!
Проблем с електрониката на Г3
Проблем с електрониката на Г3
Колеги карам Г3 GTI 115 96г. От скоро време,след като дам на контакт всичко по таблото светва както си е нормално. Но след като завъртя ключа на втора позиция да запаля, всичко по таблото се занулява, дори стрелката на резервоара пада за секунди до нулата и после се връща в нормално състояние, с едно изключение, че часовника на компютъра се занулява с всяко палене. След което колата си работи нормално и няма видими проблеми по време на движение. Доста четох във форума, но не можах да видя някой колега с подобен проблем. Ако някой е имал подобен проблем или се сеща за какшо става на въпрос, ще се радвам за малко информация...
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Проблем с електрониката на Г3
Уффф... гаднУ!
Готви се за скорошна смяна на клеморед.
Готви се за скорошна смяна на клеморед.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах подобен проблем.Първо почна в движение да се занулява т.с. както караш стрелките на километража и на оборотомера падат до долу все едно палиш и гаснеш колата и се зануляваше часовник и километри,после започна още щом дам контакт да се занулява всичко и накрая угасна всичко.Роботеше само долният ред на тъблото кудето светеше лампата за масло,ръчна и другите неща.Има клубем сервиз покледни къде се намира,там ми оправиха тъблото.Човека е много свестен.Успех не се притеснявай ако не се оправи с малко пари ще се оправи с много ШЕГА.Дано съм ти помогнал.
Благодаря за съветите!Надявам се че в сервиза в Герман могат да ми помогнат да си реша проблема най-добре.Отзивите от колегите за тях са много много добри!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”