Странно съскане от двигателя
Странно съскане от двигателя
Здравейте колеги, отскоро имам един проблем с голфа - 1.8 ABS. Проблемът е, че издава някакъв странен съскащ звук - огледах го отвсякъде, няма видими течове на вода, въпреки това водата в разширителния съд намалява с 1-2 см на 100км. Отначало съскането беше едва доловимо, сега е осезаемо по-силно. Иначе това не се отразява по никакъв начин на работата на двигателя
Имате ли някаква идея откъде може да е?

Re: Странно съскане от двигателя
сиг. някое съединение е разхлабено или имаш покнат маркуч провери ги и ше разбереш
От днес вече оборотите ми започнаха да играят със 100- ина нагоре надолу около 900 на празен ход
Съскането се усили, да не би някоя гарнитура на моноинжекцията да е заминала и да дърпа въздух оттам?
Поне видимо няма течове никъде, а положението с водата си е все същото.... 

- radkov97
- Автомобил: Голф
- Двигател: AGU-1999
имах подобен проблем със съскането-баше тампона на моното
- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=6&t=145835
Странното съскане, плаващите обороти... Разгледай темата... До преди 2-ва дни имах същия проблем. 2-3 лева, отверка в ръка и 10 мин работа и го оправих. И при мен нямаше течове, не се усещаше да "духа" от някаде и т.н. Пробвай ако искаш и кажи резултат...
Странното съскане, плаващите обороти... Разгледай темата... До преди 2-ва дни имах същия проблем. 2-3 лева, отверка в ръка и 10 мин работа и го оправих. И при мен нямаше течове, не се усещаше да "духа" от някаде и т.н. Пробвай ако искаш и кажи резултат...