проблем с чистачки
-
ickoblicko
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с чистачки
колеги кажете какво може да е това : днеска си карам в дъжда и съм си пуснал чистачките да си чистят и изведнъж спряха
спирам отвярям капака чувам само моторчето как цъка чистачките обаче не се местят пробвах да ги поместя чистачките на ръка и се местят нз какво става дали е изгоряло моторчето или какво ?
Re: проблем с чистачки
Виж чистачките да не превъртат в оста си,на чистачките има по една гаика с 13 ключе,провери да не са хлабави.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
има такава тема -клеясали са чистачките. и на мен ми се случи доста е неприятно но ако не ти се занимава за 25 лева ще ти ги оправят навсякъде
Колега,задължително направи профилактика на моторчето и целия механизъм преди да е станало късно! Направи ми този номер 4-5 пъти и на следващия път моторчето изгоря! Сложи грес по ябълките на механизма, ако трябва отвори и моторчето. Вероятно е да се пълни нишата, където седи с вода и да изгори! Може да го покрииш с по твърд найлон. Това е, което мога да ти дам като съвет. Успех!
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
sno написа:Виж чистачките да не превъртат в оста си,на чистачките има по една гаика с 13 ключе,провери да не са хлабави.
Ако беше това проблема няма как да спрат и двете едновременно. Според мен рамената са ти клеясали. Оправи ги, че и аз така си изгорих моторче.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”