Здравейте колеги,
имам такъв проблем и следният въпрос. Колата ми до скоро работеше добре със запалването. Но от 10-на дни (паля на бензин заради студовете) колата или пали и след малко гасне или много трудно пали. Дори онзи ден си изтощих акумулатора от въртене. И не запалих. Ходих на една диагностика на стенд и правиха нещо, колата тръгна по добре. Но днес пак тръгвам за работа запали веднага, но след 1км. на крастовището изгасна. Паленето ми беше мноог трудно и прехвърлих на хаз и запалих, но трудно.
От къде може да е тази глупост. Казаха ми, че кабели и свещи са добри.
Мисля да ходя до "Юве" другата седмица. Да не би да е електронният блок?
Благодаря Ви предварително.
Почти невъзможно палене.Golf 3 ABD
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Почти невъзможно палене.
кажи за къв двигател става на въпрос, газ имаш ли ? дай повече инфоTaffy написа:.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
aми т'ва е доста прост двигател като цяло и не е бъкан с електроника,ако са ти казали че свещи ,кабели са ок(за всеки случей консултирай се пак с друг майстор отностно кабелите и свещите) ,проверии другите работи -ламбда ,стъпково моторче 

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- Taffy
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: ADR 2000
Само в паленето е проблема, кабелите и свещите ми казаха, че са наред.
А наистина ще се посъветвам с друг майстор.
За стъпковото моторче незнам. Само съм чувал, че дава такива проблеми. А преди колата ми гаснеше като я запаля на бензин. Паля и почват да играят оборотите и гасне. Ходих на ул. "Руй планина" сложиха ми някаква щуротия за изчистване на грешките на компютъра при всяко палене и от тогава проблем нямаше, но ето сега е друг.
А наистина ще се посъветвам с друг майстор.
За стъпковото моторче незнам. Само съм чувал, че дава такива проблеми. А преди колата ми гаснеше като я запаля на бензин. Паля и почват да играят оборотите и гасне. Ходих на ул. "Руй планина" сложиха ми някаква щуротия за изчистване на грешките на компютъра при всяко палене и от тогава проблем нямаше, но ето сега е друг.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
пич-на моното има точно срещу тебе горе една кафява букса с 4 пина. дръпни и капутчето назад и огледай кабелите да няма "майсторски" заголвания и неизолиране после. имах една такава 1.8 АБС като мръдне капутчето и жичките се дадат накъсо и дюзата изплюе бенз на кило-> е нема палене!
и става когато си поиска...
и става когато си поиска...
- Taffy
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: ADR 2000
Това с помпата може и то да е вярно, може и филтъра да е задръстен. Да изчаквам я да качи и да спре да свети лампата на таблото.
Сега когато се повдигна темата за помпата се сещам, че като спирам чувам отзад от багажника, че се клати нещо и скърза все едно се е разлачил поплавъка в резервоара.
Примерно сега като се прибирах нямах проблеми. Незнам.
Сега когато се повдигна темата за помпата се сещам, че като спирам чувам отзад от багажника, че се клати нещо и скърза все едно се е разлачил поплавъка в резервоара.
Примерно сега като се прибирах нямах проблеми. Незнам.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”