в търсачката намерих питане дали може да се сложи борд. а аз имам искам да им разменя местата. благодаря на всички.смяна на местото борда на Г4
- zezo21
- Автомобил:
- Двигател:
смяна на местото борда на Г4
колеги искам да попитам дали е възможна смяната на местото на борда? сега е в часовника под обортомера, има си там моментни раходи и колко е изгорил за последните 100км. нз дали това е всичко но дали ще може да се смени таблото с такова което има екран посредата между километража и обортомера. дали само ако се смени ще се появи и посредата или ще трябва и нещо друго да се направи. някой ако е запознат да сподели
в търсачката намерих питане дали може да се сложи борд. а аз имам искам да им разменя местата. благодаря на всички.
в търсачката намерих питане дали може да се сложи борд. а аз имам искам да им разменя местата. благодаря на всички.- houzeboy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: смяна на местото борда на Г4
тцтц, голям проблем колега =) Толкова ли много те дразни това ?
Що се занимаваш с глупости ? Джиткай си така, голяма работа...
Що се занимаваш с глупости ? Джиткай си така, голяма работа...
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Аз мисля че ново табло ще трябва...не е толкова просто.
- hahooto
- Автомобил:
- Двигател:
еми има един клега владко от форума но е от софия 6те ти го смени и направи както иска6.
- zezo21
- Автомобил:
- Двигател:
hahooto написа:еми има един клега владко от форума но е от софия 6те ти го смени и направи както иска6.
а как да се свържа с Владко ? и това което искам не е проблем а просто смяна на местата. мисля че другият вариант по гъзе от моя

- hahooto
- Автомобил:
- Двигател:
еми колега тои е от форума тук телефона му е0898640815 на мен ми го смени и вси4ко рабира,виждам 4е си от асеновград и ас сам са6то ако иска6 обадимисе на мен и 6те те сваржа с него моя тел е 0895435589.
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, трябва да се смени цялото табло с такова с FIS (дисплея по средата). След това трябва новото табло да се "обучи" за твойта кола ! Накратко е това и наистина колегата Vladko ги прави тези работи !!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”