Голф 2 1.3i пали и изгася

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
kras44o
Автомобил:
Двигател:

Голф 2 1.3i пали и изгася

Мнениеот kras44o » Пет 27 яну 2012 15:53

Здравеите колеги!проблема ми е следния,колата пали и изгася или веднага или работи една две секунди и тогава изгася,това стана след голямия сняг и студ подсуших дистрибуторната капачка но нямаше промяна.После откачих дачика на Хол и спря да пали и си мисля,че не е от него.Даваите савети какво да правя,че в тоя студ не е работа без кола.Голфа е 1.3 пълна инжекция 91г.

Потребителски аватар
vanesto
Автомобил: Octavia 3 FL
Двигател: DGTE 2018

Re: Голф 2 1.3i пали и изгася

Мнениеот vanesto » Пет 27 яну 2012 16:13

колега, имам същия голф и ми е правил този номер когато е много студено. Смених горивния филтър и се оправи. Трупат се боклуци или вода вътре и замръзват. Сменяй го по-често със смяната на маслото и няма да имаш ядове.

genie77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот genie77 » Пон 30 яну 2012 8:20

Здравейте,имаме същия проблем и го прави постоянно, в момента е спряна колата. Запалва, но като и подадеш малко газ и гасне. Пълна инжекция е като вашата и е съшия модел. Това го прави на всякъде, само лятото нямаме такива проблеми, на диагностика нищо не показва. Ако някой знае, как да се справим, моля да ни отговори. Благодарим предварително

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Сря 01 фев 2012 17:33

Син датчик.....
Измерете му показанията дали отговарят на зададените

kras44o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kras44o » Сря 01 фев 2012 21:58

Моят проблем се реши като се постопли малко времето.Аз ммисля,че при мен беше от вода или боклуци в горивото,смених филтара и пак същото.Моят савет е или да изчакате да се оправи малко времето или в някои гараж на топло,но не бараите и не сменяите нищо защто нищо и няма на колата.А и да не забравя сменете бензиностанцията..

genie77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот genie77 » Пон 06 фев 2012 7:33

Благодаря на всички, които се отзоваха :)
Тя запали, като и затоплихме някакво реле ( мъжът ми е по наясно, но докато я докараме до в къщи, започна да хвърля масло ( тя не е една беля) :)Че сега искаме, не искаме трябва да я водим на доктор :)Сега си пали ама те и температурите не са такива, каквито бяха. Тревожи ни факта, че гасне и на кръстовища и къде ли не, но само зимата, лятото не прави така. Щеше дано отнесе тролея последния път като изгасна :)
Хубав ден на всички

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”