голф3, 1.8ми АБС мотор с газова Ловато
днес имах следния проблем, запалих, изминах 100 метра и колата почна да се дави, накрая загасна, събра се опашка, свирки, дудуци, с малко бутане освободихме платното, какво се случи след това обаче ... пробвам да запаля - не става, вие едвам аха аха да припали но уви, така няколко пъти ... накрая запали на бензин, но работеше много странно едно виене в ремъка на умряло все едно всеки момент ще спре (той е от три пистовите) колата работи като трактор, оборотите играят, при натискане на газта се дави. Поработи малко така и накрая угасна. Анулирах компа, пробвах да запали не иска, накрая пробвах на ГАЗ, като със задавен мотор (с яко газ) припали задържа малко високи обороти и нещата кротнаха, колата си заработи песен. Аз веднага предположих, че е от газовата, защото за първи път ми прави такъв проблем, а газовата е от събота, обаче като звъннах на момчето дето я сложи, той предположи че може да е от стъпковото моторче, в тези студове замръзвали. Съгласих се, още повече че колата заработи нормално, но все пак ми се искаше да питам и за вашето мнение ...

имали ли сте такива проблеми с паленето и стъпковото моторче?
какво да го правя тоя ремък ако продължи да вие, нов е ..?