Съединител за Г4 ТДИ въпрос
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Съединител за Г4 ТДИ въпрос
Колеги някой може ли да ми обесни каква е разликата между обикновения саединител и този каде се сменя и маховика,защото днес ходих да питам каква цифра излиза да сменят маховика на Г4 ASV и ми казаха ,че можело да ми го направят така че на следващото отремонтирване на съединителя да сменя само деска не всичко и излизало по ефтино кое е по-доброто и какви са разликите плусови и минусите 
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Съединител за Г4 ТДИ въпрос
Колега,за тук си :
viewforum.php?f=24
viewforum.php?f=24
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Няма ли някой който да ме светне по въпроса 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Слагат ти съеденител Валео, който не е с демпферен маховик, а разликата в цената е към 100лв от този на Сакс (поне за АХФ е толкова).
Интересно ми е обаче, колко и как трябва да я караш тази кола, че да мислиш и за по-следващата му смяна
Човек, ще спестиш 100-200лв, а за тая 4-ка си дал поне 10000лв...
Интересно ми е обаче, колко и как трябва да я караш тази кола, че да мислиш и за по-следващата му смяна

- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Luciano написа:Слагат ти съеденител Валео, който не е с демпферен маховик, а разликата в цената е към 100лв от този на Сакс (поне за АХФ е толкова).
Интересно ми е обаче, колко и как трябва да я караш тази кола, че да мислиш и за по-следващата му смяна![]()
Питам само колега и аз мисля да си го уставя нормален се пак аз ще е карам не някой друг тази кола мерси много за инфото колега

- junakov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега слагай с обикновен по евтин е комплекта е около 500 600 лева на валео , а с демпферния е към 1000 1200 лева лук , първия се слага на 1,9 тди 110 коня афн мисля малко е по голям в диаметър но влиза в кожуха на скоростната кутия по здрав е , колеги който си тунинговат колите (чипосват) си слагат такива (по евтиния) държи повече има доста писано тук ползвай търсачката , изпробвано нямаш грижи и не съм първия правил това пък ако имаш излишни парички квото ти сака душо , ако си само за феродоф и огледален с лагераимам лук на около 15 000 км , взех го за мен но се оказа че и маховик трябва да сменям и минах на по евтиния вариант , та ако те интересува тук
viewtopic.php?f=45&t=146924
коментарче винаги
viewtopic.php?f=45&t=146924
коментарче винаги
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”