Кажете един свестен сервиз!!!???

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
S.NIKOLOV
Автомобил:
Двигател:

Кажете един свестен сервиз!!!???

Мнениеот S.NIKOLOV » Пет 12 юни 2009 17:54

Имам следния проблем с Голф 4 AKL 98'г. 1,6sr: Мени оборотите при загрята кола на свободна. Както си карам и спирам на някой сфетофар и започва...на следващото спиране не го прави. Много странно! Освен това при смяна на предавките вече започна да поема с припръпване. Карах я на диагностика и ми казаха да сменя маркуча на сервото, защото бил спукан. Наистина беше, но отгоре имаше друго парче маркуч, което пазеше от всмукване на въздух и въпреки това реших да се доверя и си го смених...отидоха маса пари и нищо!!!Същата работа! Кажете в крайна сметка къде да го закарам за да го оправят, защото ми писна да давам пари за ненужни части и на празноглави и калпави майстори, които предполагат само, защото и аз мога да предполагам. Може и някой специализиран за Фолксваген, стига да не ми отрежат главата там. Сутрин иначе пали без проблем. Имаше един период в рамките на 1-2 седмици когато ми гаснеше първия път като запаля, но стана по-топло и от тогава няма такова нещо. Казаха ми, че може да е от дросела, но да набия 500 лв само защото предполагат няма смисъл. Другото, което е че има изолирбан на една от пластмасовите тръби гофрираните та се чудя ако купя нова дали намя да се оправи.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Кажете един свестен сервиз!!!???

Мнениеот kris11 » Нед 14 юни 2009 12:48

иди при Ваското 1 .потърси във форума сервизи.

S.NIKOLOV
Автомобил:
Двигател:

Re: Кажете един свестен сервиз!!!???

Мнениеот S.NIKOLOV » Пон 29 юни 2009 19:09

po4istih drosela, obu4ih go, i zapushih gofrirania marku4 ot tazi strana koiato vliza kam kartera, zashtoto ot tam vlizashe maslo i zamarsiavashe. Tova e!...sega ve4e vsi4ko e OK! Uspeh!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”