Как се сваля теглича golf2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
pioneer554
Автомобил:
Двигател:

Как се сваля теглича golf2

Мнениеот pioneer554 » Вто 16 юни 2009 18:11

Теглича ми прилича на фабричен(ако има такъв) и е с цяла греда и се закрепя в лявата и дясната част на купето, а за самия теглич е закрепена и бронята също.Как да го махна теглича?първо бронята ли разкачам и от къде?Ако може да ми обясните малко по подробно, защото днес щях да го свалям ама те много гайки много нещо и неразбрах как става. :dummy:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Как се сваля теглича golf2

Мнениеот blue_shadow » Вто 16 юни 2009 19:36

Поне от това което съм виждал теглича се закача за бронята, а тя за купето отдолу до резервоара и до ауспуха, болтовете са в дупка и трябва да се развият с лула нещо.

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Сря 17 юни 2009 9:18

Бронята е хваната за купето с два рога и по два болта на всеки рог. Като легнеш отдолу, ще ги видиш. Като свалиш бронята ще видиш теглича, прикрепен близо до роговете и върху основната греда, върху която е закрепена пластмасата.

pioneer554
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pioneer554 » Сря 17 юни 2009 19:18

Теглича се оказа фабричен и неможе да се махне без да не се махне цялата броня, двете са неразделни(цялата греда е закрепена за теглича,а без тази греда няма как се сложи само бронята). :x Та ако някой иска тясна броня с оригинален хубав теглич, може да направим размяна, защото не ми се занимава да го заносвам и да го режа :012:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”