Имам Голф 3 от '94. Предните спойлери(тези под бронята) са ми от спортния модел и съответно са много ниски. Проблемът ми е, че при качване на тротоар, минаване през легнал полицай, дупка или каквато и да е неравност ми се налага да намаля до не повече от 20км/ч, за да не закачи.Вече съм ги сменял поне 5 пъти, при положение, че го карам от 2 години.
Не искам да ги сменям със стандартните спойлери, защото .. просто изглежда по-добре с тези
Наскоро видях един автомобил (не помня какъв беше, но не беше Фолксваген), който имаше пак такива ниски спойелери и се канеше да качва един тротоар..просто седях и чаках да се случи същото, както при мен, виждайки как спойлера се доближава и ще се удари..Изненадващо за мен обаче, спойлера се огъна - оказа се че е гумен или силиконов..Просто си висеше като престилка..
Въпросът ми е дали има подобно нещо за Фолксваген Голф 3? Би ми спестило .. по 30 лв. всеки път като не преценя "препятствието". Ако някой от Вас е срещал такова решение на проблема, ще съм много благодарен да ме опъти към мястото, където мога да си купя такъв спойлер.
Благодаря Ви предварително!