Проблем при палене

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Bling
Автомобил:
Двигател:

Проблем при палене

Мнениеот Bling » Нед 31 май 2009 19:08

Здравейте,
Нов съм в този форум и може би за това не успях да намеря такава тема.Проблемът е следния (карам Golf-3 1.6i yachting-комби)наскоро разглобявах таблото за да си сменя изгорелите крушки осветяващи циферблатовете също така и тази осветяваща скалите на регулаторите на перката и температурата... уж всичко премина без проблем но когато свързвах отново радиото нещо даде накъсо и изпуши някъде от тези копчета от които се пуска климатика.Поогледах но не видях нищо нередно.Сега при палене се мъчи доста ако не подавам газ при палене пали от 4-5 път.А ако е загряла си пали от първия. Другото е километража и останалите уреди.Когато завъртя на контакт уредите се пускат и като запаля се изключват и някъде след 3-4 секунди се пускат отново и вече всичко си работи нормално, стрелката на оборотите заема позиция и така.Също така и когато дам на контакт броячът на километри изчезва и ми мига (до колкото разбрах номер на грешка) in 02.Не мога да разбера какво означават тези цифри.Възможно ли е това с гасненето на уредите да е причинено да кажем от не докрай мушната буксата или нещо от сорта.

Направих малка редакция грешката която ми изписва е "in 02"
И още едно нещо забравих.Откакто даде накъсо има един малък проблем.Нали знаете че когато се пуснат габарити/фарове/мигач и се отвори вратата има един предупредителен звук.А когато ключа е сложен дори и вратата да се отвори не се пуска.Е при мен и с ключ и без вече се пуска и е доста дразнещо понякога.Дори колата да е запалена и отворя вратата с пуснати габарити или фарове почва да пищи неприятно :(

Последна промяна от Bling на Пон 01 юни 2009 11:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Проблем при палене

Мнениеот velinsl » Нед 31 май 2009 21:33

Напълно е възможно. Също така може да не си направил добре снадките и от там да идва проблема. В краен случай реле някакво.

Последна промяна от velinsl на Чет 30 юли 2009 20:26, променено общо 1 път.

Bling
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bling » Пон 01 юни 2009 11:00

velinsl написа:Напълно е възможно. Също така може да си направил добре снадките и от там да идва проблема. В краен случай реле някакво

А какво да разбирам под снадките :oops: не съм много в час с частите къде се намират и как се казват :roll:

Bling
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bling » Сря 24 юни 2009 18:18

Ами само да споделя че проблемът е решен.Нов стартер...Вече уредите си работят нормално,зумера и той както и пали без проблем...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”