, цялата кола ми миришеше на горено а и труда им не беше никак лек, за разлика от задницата - отпред се смениха без особени мъки, там се смени шарнир и два тампона, които си излязоха нормално, но отзад беше ад- не знам дали има общо и заледяването там зимата, понеже тогава взе да тропа най-много, та това е - просто идеята за този пост е да не чакате твърде дълго, а да взимате навременни мерки, все пак колата вече си е както едно време - тиха и безшумна не карайте дълго тропаща кола
-
golf_td
- Автомобил:
- Двигател:
не карайте дълго тропаща кола
Пускам тази тема като съвет към по-новите водачи или пък по-нехаещи относно проблеми в ходовата част. Карах твърде дълго колата преди да я дам за ремонт на ходовата част, все не стигаха пари, все се отлагаше и т.н.,когато все пак я закарах на ремонт майсторите бяха изумени как съм карал изобщо тази кола ,при задницата тампоните се бяха "заварили" за някъде (не разбрах къде точно) и се е налагало освен всякакви други инструменти и да ги пърлят с горелка за да ги измъкнат
, цялата кола ми миришеше на горено а и труда им не беше никак лек, за разлика от задницата - отпред се смениха без особени мъки, там се смени шарнир и два тампона, които си излязоха нормално, но отзад беше ад- не знам дали има общо и заледяването там зимата, понеже тогава взе да тропа най-много, та това е - просто идеята за този пост е да не чакате твърде дълго, а да взимате навременни мерки, все пак колата вече си е както едно време - тиха и безшумна 
, цялата кола ми миришеше на горено а и труда им не беше никак лек, за разлика от задницата - отпред се смениха без особени мъки, там се смени шарнир и два тампона, които си излязоха нормално, но отзад беше ад- не знам дали има общо и заледяването там зимата, понеже тогава взе да тропа най-много, та това е - просто идеята за този пост е да не чакате твърде дълго, а да взимате навременни мерки, все пак колата вече си е както едно време - тиха и безшумна - muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: не карайте дълго тропаща кола
Съгласен съм, че не бива да се отлагат ремонтите, ама твоите майстори са мазохисти, щом с горелка са пърлили гумата на втулките! Няма какво да се завари. Има доста по-елегантни начини, без да се надишаш с изгоряла гума.
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
дай пари назаем и да я почвам и мойта
всеки сам си преценява в крайна сметка ,то е ясно че колкото повече отлагаш във времето толкова по скъп идва ремонта впоследствие 
пп. Аз още немога да се доверя на майстор

пп. Аз още немога да се доверя на майстор

-
golf_td
- Автомобил:
- Двигател:
колега , има някои неща които просто не са приоритет за някои хора , затова пуснах темата , парите наистина винаги не стигат, но когато човек все пак прави някакъв избор при покупка на нещо трябва да мисли кое е с приоритет и кое не - защото познавам хора, за които летите джанти и нископрофилните гуми са далеч по-важни от някакъв ремонт като по-горе споменатия , разбира се не откривам топлата вода, но това е един вид съвет за тези, които сега се сблъскват с проблемите по колите си и нямат опит.
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
за приоритетите си много прав
аз предпочетох спирачки пред музика
с две думи всеки сам си избира приоритетите в живота
темата май е за офф-топика
темата май е за офф-топика
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”