теч на масло

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
NikolaiG3
Автомобил:
Двигател:

теч на масло

Мнениеот NikolaiG3 » Пет 26 юни 2009 15:39

здр колеги появи се проблем имам теч на масло от гарнитуарата на главата някои знае ли горе доло колко пари ще ми струава ремонта и каде да ми сменят ж горна или търново

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: теч на масло

Мнениеот koby » Пет 26 юни 2009 15:43

колега като сменяш гарнитура по добре си шлайфаи и главата клапанчета оправи и гумички тази процедура няма да е повече от 100-110 лева а гарнитурата незнам колко пари е

Потребителски аватар
jonn_krissy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jonn_krissy » Пет 26 юни 2009 15:43

аз одеве сменях моята 25 лв оле мале 6 лева хептен зле :Mr Green Fun
говоря за голф 2 1.8 мех.инж

Потребителски аватар
NikolaiG3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NikolaiG3 » Пет 26 юни 2009 15:50

мотора ми е 1.4 моно 60 коня абд иначе сам много доволен ама ме дразни и неискам да доливам масла а сичко да си ми е наред добре че е евтина кола за подръжка колеги :applause: а някои сервис читав в горна или търново да препоръчате

VW GOLF3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW GOLF3 » Пет 26 юни 2009 17:20

Колега , тази есен и аз сменях същата гарнитура + гумичките на клапаните и всичко там което се сменя и ми излезе всичко около 250 лв, от Силистра съм , после обаче теча пак си продължи и пак я занесох да я погледнат и ми казаха , че отново ще шлайфат главата и ще сменят гарнитурата , обаче тъкмо започнали да отвиват болтовете на главата и забелязали , че проблема е от масленния датчик , пробил се е и от там се появил и теча , маслото се стича по наклона на двигателя т.е. напред около гарнитурата на главата и по този начин ни излъга , че е от гарнитурата , а се оказа някъв датчик за 5-6 лв , но първия път като имах теч , може би си е бил наистина от главата тъй като и на гарнитурата и си беше е*ала майката . Мисълта ми е да не бързаш веднага с главата , погледни си първо масления датчик дали е омазнен ( и пробит ) ако не е , тогава вече явно наистина проблема ти се задълбочава ... т.е. гарнитурата на главата :?

Потребителски аватар
biiily
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот biiily » Пет 26 юни 2009 20:32

:063:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”