Отнася се за Голф3.
На таблото ми светят само часовника и километража за изминатите километри. Предполагам че е лампичката, но ме е страх малко да бутам там дето не разбирам много. Видях е има теми където показват как се сменят но не се решавам. Страх ме е да не разместя нещо. Също така искам да сменя циферблатите като се отваря таблото и без това. Та някой ако знае майстор във Варна дето е срвнително добър ще се радвам ако ми даде координати, понеже не искам някой дето разбира колкото мен да ми бърка по таблото. И горе-долу ако имате представа колко ще ми струва смяната.
За корите сега. На предните 2 врати корите ми хлопат и като мина през дупки или кръпки по пътищата тракат много неприятно. Сами знаете по нашите пътища че това е почти постоянно и е много неприятно. В момента съм понапъхал хартия в долня край между корите и вратите ама се размества и изпадва. Предната лява врата е по зле понеже като я дръпна се вижда как там където е захванат болта е откъсната направо цялата мека материя около него и той виси. Има ход около 1,5 см. Дясната не е толкова - около 0,5 см но пак е доста неприятен шума. Особено като почнат и двете. Някой знае ли във Варна къде продават кори, на кава цена (ориентировъчно) и лесно ли се сменят. Тях поне не ме е страх че може да стане нещо фатално.
Въпроси за осветлението на таблото и корите на врати
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ами километража се осветява от две лампички, разположени в горни край.за циферблатоте на километража и оборотомера говора.
много лесно се сменяват! опитай и ще видиш.започни да разглобяваш и като усетиш че после не можеш да го сглобиш, спирай
а циферблатита, не знам как се сменят, защото на един приятел стъклото на километража е залепено и не се сваля.не знам дали на всички е така, но ако е, ,много сложно, понеже ще трябва да сваляш и стрелките, а до колкото знам това е само за разбирачи
много лесно се сменяват! опитай и ще видиш.започни да разглобяваш и като усетиш че после не можеш да го сглобиш, спирай

а циферблатита, не знам как се сменят, защото на един приятел стъклото на километража е залепено и не се сваля.не знам дали на всички е така, но ако е, ,много сложно, понеже ще трябва да сваляш и стрелките, а до колкото знам това е само за разбирачи

- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпроси за осветлението на таблото и корите на врати
Станислав написа:Отнася се за Голф3.
На таблото ми светят само часовника и километража за изминатите километри. Предполагам че е лампичката, но ме е страх малко да бутам там дето не разбирам много. Видях е има теми където показват как се сменят но не се решавам. Страх ме е да не разместя нещо. Също така искам да сменя циферблатите като се отваря таблото и без това. Та някой ако знае майстор във Варна дето е срвнително добър ще се радвам ако ми даде координати, понеже не искам някой дето разбира колкото мен да ми бърка по таблото. И горе-долу ако имате представа колко ще ми струва смяната.
За корите сега. На предните 2 врати корите ми хлопат и като мина през дупки или кръпки по пътищата тракат много неприятно. Сами знаете по нашите пътища че това е почти постоянно и е много неприятно. В момента съм понапъхал хартия в долня край между корите и вратите ама се размества и изпадва. Предната лява врата е по зле понеже като я дръпна се вижда как там където е захванат болта е откъсната направо цялата мека материя около него и той виси. Има ход около 1,5 см. Дясната не е толкова - около 0,5 см но пак е доста неприятен шума. Особено като почнат и двете. Някой знае ли във Варна къде продават кори, на кава цена (ориентировъчно) и лесно ли се сменят. Тях поне не ме е страх че може да стане нещо фатално.
пич бегай потарси из моргите мога да ти кажа 1на за фауве от вятърната мелница фащаш пътя за каменар моргата се пада отдясно доста нагоре е...
- Станислав
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска обикалях по магазините да си търся 2 бели крушки и навсякъде отговорите бяха от сорта: "ние всичко имаме, ти само ми покажи как изглежда крушката" или ми показваха 2-3 крушки да кажа коя от тях е. Имат ли тези крушки някакъв модел или марка или трябва 2 пъти да разглобявам и сглобявам таблото.
- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
Станислав написа:Днеска обикалях по магазините да си търся 2 бели крушки и навсякъде отговорите бяха от сорта: "ние всичко имаме, ти само ми покажи как изглежда крушката" или ми показваха 2-3 крушки да кажа коя от тях е. Имат ли тези крушки някакъв модел или марка или трябва 2 пъти да разглобявам и сглобявам таблото.
аз имам 2 бели крушки от таблото които не ми трябват и ще ти ги дам
ако искаш

пиши на ЛС или тука за да се срещнем или ела вечерта след20.00ч.
на "лука" на магистралата за летището аз ще съм там с "КАШОН"
да види как съм направил таблото

- Станислав
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти. Вчера си разглобих таблото и свалих 2 крушки. Бихте ли ми казал дали те осветяват оборотомера и скоростомера, че да не се излагам пред хората в магазина като имам време да отида.
Само че на първата картинка има 1 голяма и 1 малка, а мойте 2те са малки като на 2рата. Дали може от това да е проблема?
П.П. Самото табло не съм го отварял понеже нямам отверка "звезда"

Само че на първата картинка има 1 голяма и 1 малка, а мойте 2те са малки като на 2рата. Дали може от това да е проблема?
П.П. Самото табло не съм го отварял понеже нямам отверка "звезда"
- Станислав
- Автомобил:
- Двигател:
Днеска си купих 2 нови крушки и ги смених. Закачих таблото, покрих се и пуснах фаровете. Но пак не светят скоростомера и оборотомера. Някой да има идея от какво друго може да е? Или още по-добре е ако ми кажете някой ваш познат или място където могат да ми погледнат таблото или направо да ми сложат диодчета или друго подобно осветление. Може и да ми сменят цвета на светене. А и колко ще ми струва това удоволствие (ориентировъчно поне)
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Станислав
- Автомобил:
- Двигател:
Както писха малко по-нагоре не съм отварял кутията, понеже първо трябва да си намеря отверка звезда. Другото нещо е, че дори и да я отворя не знам къде се намира въпросната писта. Ако я има показана с картинки и указания(както за крушките и циферблатите) може и да се справя. Иначе ще чакам някой от Варна да каже.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”