Здравейте колеги,
ето каква е историята на проблема:
бях в началото на февруари в юнитрейд за диагностика на двигател...както и да е прегледаха го хората мериха изгорели газове и каквото още трябва и казаха че всичко е в нормата (откриха износени свещи и повреден термостат и ги оправиха...смениха) но проблема е че колата като загрее(за по малко от 10 мин след като оправиха термостата) и оборотите паднат на 800 започва да потрепва. Докато потрепва се вижда как стрелката за оборотите помръдва леко надолу...предполагам че спадат с около 30 (поне на око толкова мисля че е според скалата).След като подам газ и потегля например...при спиране и празен ход първите няколко секунди е ок и после пак същото.
Бихте ли ми казали от какво може да се получава този ефект.
Дали не е ламбда сонда или нещо друго?
и още един въпрос...ламбда сондата се подменя просто физически или трябват и настройки като се сложи новата?
Забравих да кажа че колата е голф3 гти 115коня 2Е двигател 93та година
благодаря за отговорите
поздрави
Ники
потрепване на празен ход
- nikiangel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
помагайте колеги
сега се обадих в юнитрейд да питам за цена на ламбда сонда...питаха ме за модел на колата...голф 3 гти двигател 2е...питаха ме дали е с катализатор...да с катализатор е и за годината ме питаха...93
казаха че ламбдата струва 369 лв
наистина ли е толкова за този модел или там просто е по скъпо защото чета във форума че на хората им излиза 200 лв сонда бош заедно с труда
ако някой знае да каже моля някаква цена защото 369 лв без труд ми се вижда голяма сума
поздрави
Ники
казаха че ламбдата струва 369 лв
наистина ли е толкова за този модел или там просто е по скъпо защото чета във форума че на хората им излиза 200 лв сонда бош заедно с труда
ако някой знае да каже моля някаква цена защото 369 лв без труд ми се вижда голяма сума
поздрави
Ники
- 6utruknahunte
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”