Значи голфа прекъсва на 1200 оборота на бензин и газ има сложен газов инжекцион, но го прави и на двете и VAG-COM дава тази грешка
0282 - Throttle Position Actuator (V60)
26-10 - Output Open на български означава Двигател за управление привода/клапата на системата за празен ход, но незнам какво да оправя от тук нататък, някой колега ако се е сблъсквал с този проблем да сподели
Благодаря предварително!
Голф 4 1.4 16v прекъсване
Re: Голф 4 1.4 16v прекъсване
нов Throttle Position Actuator струва между 450 и 700бглв.има начин за почистване описан в руския сайт
-
- Автомобил:
- Двигател:
rudoni написа:нов Throttle Position Actuator струва между 450 и 700бглв.има начин за почистване описан в руския сайт
Колега от къде си сигурен, че дросела е за смяна колата е на 120000км. оригинални дайте по-точна насока това е най-лесно да се смени, но не вярвам на толкова километри и да се развали.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Ти сигурен ли си, че е на толкова??
-
- Автомобил:
- Двигател:
да напълно съм сигурен Колега! 

аз не съм сигурен ,тъй като не съм видял живите данни на колата. ел .мотора и ТПС са заедно и са капсуловани и не е работа за всеки!може грешката да е временна и да се оправи след като сте я диагностирали !
ако се повтори по задълбочено ровене по проблема! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
да поясна, че това придърпване го прави от първа на втора и от втора на трета когато оборотите на колата са по-малки на тези предавки на четвърта и пета го няма това придърпване иначе на свободен ход си ги държи нормално 750 оборота възможно ли е дебитомера за въздъха да прави проблем или проблема е в дросела или някъде другаде?
ами то на диагностиката щеше да си покаже!май влизаме в тъмната зона на високите токове !там сде иска мотортестер или най малко осцилоскоп!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”