Двигател от Голф 3 на Голф 4 ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
g0lfracing
Автомобил:
Двигател:

Двигател от Голф 3 на Голф 4 ?

Мнениеот g0lfracing » Вто 07 юли 2009 23:01

Здравейте искам да попитам,паднаха ми няколко мотора на Голф 3 тоест цели 3ки и мисълта ми е може ли мотора от 3-ка да се монтира на 4-ка?Разпитах в няколко сервиза и ми казаха,че няма да има проблем,можело само да има разлика в лапите но можело да се измисли,та искам да се посъветвам и с вас?

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Re: Двигател от Голф 3 на Голф 4 ?

Мнениеот leonardo_vd » Сря 08 юли 2009 6:40

От мотор до мотор има разлика. Кажи какъв е мотора на 4-ката и какъв мислиш да слагаш. Не че е невъзможно всякакъв мотор да се мушне, но някога разправията не си струва.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Re: Двигател от Голф 3 на Голф 4 ?

Мнениеот doaiena » Сря 08 юли 2009 7:17

leonardo_vd написа:От мотор до мотор има разлика. Кажи какъв е мотора на 4-ката и какъв мислиш да слагаш. Не че е невъзможно всякакъв мотор да се мушне, но някога разправията не си струва.

Каква разлика има от мотор до мотор?
Дали мотор от VR6 или 1.6mi или пълна инжекция разлика няма в поставянето, моторите са направени да се монтират в един и същи кош!
Много ясно, че на по-големите мотори са други полуоските, но ние говорим за двигатела дали ще пасне на коша! /от г3 в г3/
Разлика в кошовете на г4 и г3 дали ще има не се знае, ако има ще е минимална, като се има впредвид, че г4 кабрио си е жива тройка може и да стане без проблем!
Вече еликтрониката да се върже ще е шибана работа!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”