духалката на голф 3 Проблема отстранен
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
духалката на голф 3 Проблема отстранен
Колеги въпроса е прост. Врътката за посоката на духане е разделена на няколко зони- да духа само горе; да духа и горе и доло; да духа само доло и да духа само на стъклото. При мен обаче като я сложа да духа само на стъклото ми духа и в краката. Това нормално ли е и или нещо се е пре.....ала защото нямам спомен да ми е духало в краката преди като пусна да ми суши предното стъкло? мерси на отзовалите се! 

Последна промяна от iv4o9999 на Вто 07 юли 2009 16:24, променено общо 1 път.
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: духалката на голф 3
да не са ти обърнали жилата
-
Bling
- Автомобил:
- Двигател:
Колега да ти кажа и при мен е подобна ситуацията.Както е казал KOBY погледни жилото не само да не е обърнато ами и да не се е отпуснало нещо.Значи при мен като го пусна да духа на предното стъкло ако е на 3-та или 4-та степен се усеща че излиза въздух и от тези които духат към мен.Но според мен не е нищо фатално.Но при теб ако си духа силно вероятно ще има някакъв проблем.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Басирам се, че е счупена стойката на една от скобите дето държат жилата и една т клапите просто не работи. Това което може да направиш е да отвиеш 6 винта да махнеш рамката около врътките и да видиш дали всички жила за закрепени.
П.С. Радиото не се сваля.
П.С. Радиото не се сваля.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Ако това ,което е описано по-горе е в ред...следва ..таблото долу и прословутите клапи на "операционната".Дунапренчета ..нещо по челото да са те удряли 

- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
emo-gar написа:Ако това ,което е описано по-горе е в ред...следва ..таблото долу и прословутите клапи на "операционната".Дунапренчета ..нещо по челото да са те удряли
по принцип на самите клапи има 3 дупки ако се е скъсал донапрена лошо трябва побългаряване
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
положението не е никак розово като гледам но днес ще разчовъркам да видя! Иначе ударя нямам никакви
- iv4o9999
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси и най-много на колегата Radi снимките бяха от полза и проблема беше точно в това че жилото се беше откачило а щипката му беше счупена и след кратка интервенция и малко тел всичко работи нормално засега .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”