Проблем с Golf 3-моно,ABS двигател!
Проблем с Golf 3-моно,ABS двигател!
Карам Golf 3,1.8 моно,94г,ABS мотор.Миналата година,колата спря да ми работи на бензин.Смених дюза и се оправи.Но дойде зима и тя пак спря да работи.Сложих газ и нямам проблеми с колата.Но искам да ми работи и на бензин.ПРОБЛЕМИТЕ на колата са:при запалване,поема за момент,но не задържа обороти и гасне.При повторен опит с помпане на педала,задържа да не изгасне,но при натискане на педала глъхне,а при отпускане,се изфорсира.В движение въобще на поема да работи.Ходих по майстори,на диагностика-проблема ми бил в дюзата.Обиколих "Симеон",намерих си моята дюза,сменявах,пробвах да запаля И,признаците са същите като с моята.КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА ИЛИ КОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ?В района на София.
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Golf 3-моно,ABS двигател!
Първо - добре дошъл... Ако се възползваш разумно от надписчето "Търсене" отгоре - ще си осигуриш четене за 2-3 дена напред...
Иначе симптомите са ти точно като за спечена дюза - оправя се с ултразвук... Тази от "Симеон", с която си пробвал - ако е "2-ра младост" - може да е същата /или дори - по-зле/ като твоята... Откачи си и акумулатора за 10-на мин... Горивен филтър сменен ли е? Ако бензина в резервоара е много стар - може и да спомага... Проверете налягането на бенз. помпа - може и цедчицата на помпата да е мн. мръсна - помпата се вади и пак ултразвук... Помпата шумна ли е, върти ли бензин, докато караш на газ? Редовното каране с малко количество стар бенз. в резервоара рано или късно скапва помпата... Лесно може да се направи да не върти, когато минаваш на газ... Като я оправиш - хубаво е редовно да си караш и на бенз. от време на време - това намалява и отлага проблемите, с които сега се сбъскваш...

Re: Проблем с Golf 3-моно,ABS двигател!
има писано от мен в тема по долу! проблем във високото напрежение!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”