осветление багажник

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

осветление багажник

Мнениеот неодачник » Пон 13 юли 2009 17:21

извинявам се предварително , че пак ви занимавам с този проблем , но се налага да изясна някой неща. става въпрос за плафона на багажника, аз нямах такъв, но успях да си намеря, той представлява само стъкло с лампа , доста се чудех къде да го захвана , инакрая открих някаква стойка под кората , та въпроса ми е дали там трябва да се захване или има и нещо друго допълнително, защото така като си сложа отгоре на кората ръката си много се нагрява.колата ми е голф3 1.8 абс .

Потребителски аватар
bobi_robi
Автомобил: Passat Б8
Двигател: DFHA 2021
Контакти:

Re: осветление багажник

Мнениеот bobi_robi » Пон 13 юли 2009 17:25

Да колега там е. Като отвориш багажника ти се пада от лявата страна. Държи се на едни пластмаси които са прикрепени за кората. Монтира се под ъгъл.
Надявам се да съм ти бил полезен, ако искаш мога да направа снимка и да я прикача тук, но това ще стане покъсно.

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Пон 13 юли 2009 18:03

Аз ще се повторя, но си сложи и друго осветление, освен тази крушка, защото свети слабо и е на неподходящо място според мен.

Потребителски аватар
неодачник
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот неодачник » Пон 13 юли 2009 19:04

bobi_robi написа:Да колега там е. Като отвориш багажника ти се пада от лявата страна. Държи се на едни пластмаси които са прикрепени за кората. Монтира се под ъгъл.
Надявам се да съм ти бил полезен, ако искаш мога да направа снимка и да я прикача тук, но това ще стане покъсно.

ще ти бъда благодарен , за снимката

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”