проблема е следния сутрин като запаля на бенз.и колата не може да подържа обороти на бенз.и гасне или ги държи много ниски {300-400}и прекъсва все едно няма мощност ,но като прехвърля на газ не прекъсва и работи добре само че докато е студена трябва да и подържам оборотите, и като загрее започва да си бачка супер и на бенз и на газ.ходих на диагностика обаче се оказа мнооо стар голфети и не можели да го закачат на комп затова моля някой ако знае какво и къде и как да го оправят да пише БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ предварително.
Голфети е 90 г.1.8 двигател джи ти - а бе готина колица Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

студен не върви на бензин
- adi55
- Автомобил:
- Двигател:
много полезно но незнам
къде се намира и какво представлява тва чудо-ако не ти е проблем обясни на незнаещия.

- adi55
- Автомобил:
- Двигател:
Shtukata написа:аз не съм много компетентен ама
Голф 2 ГТ е 1.8моно - 90коня
и доколкото знам няма дебитомер![]()
ама както казах не съм компетентен
Инак пробва ли да му откачиш клемите на акумулатора
да не би да е натрупал грешка
ламда сонда нещо....
Успех
това с клемата го практикувах но вече спря да действа.
- adi55
- Автомобил:
- Двигател:
да
сутрин като е студен не може да запали на газ и затва паля на бенз.и като загрее го прехвърлям на газ,и си работи супер но ако например след като е заграяла и аз спра за повече време толкова че да истине двигатела и после като запаля наистина ги държи ниски но тва е само докато загрее,един приятел ме посъветва да си провера електрония смукач,но аз и хабер си нямам как и къде е това чудо,а дори и да го намеря едва ли ще разбера дали работи.
- shi187
- Автомобил:
- Двигател:
Re: студен не върви на бензин
И аз имам подобен проблем, само че аз нямам ГАЗ, карам голфо само на бенз и сутрин, като паля прекъсва и иска да гасне. Според мен е от маншоните на инжекцията или маркучето, което отива в стъпковото моторче (при мен са лепени с тиксо) дърпа въздух някъде и за това прекъсва, но може и нещо от токовете да е. Моя голф е 1.8 PL.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”