Днес проверявам VIN-а на един голф 1,6 АЕА 95-та година и ми излиза, че е произведен в Моспел, Бразилия, а е вкарана преди няколко месеца от Италия.
Някой случайно да притежава VW произведено в Бразилия и да каже дали частите му са абсолютно еднакви с нашите си, европейски VW-та и изобщо някакви разлики има ли....

Голф 3 от Бразилия
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: Голф 3 от Бразилия
моя двигател е (HEIHO IN MEXIKO)1.8RP ОТ ПАСАТ а коляновия вал е бразилски както и някой
други части за които не си спомням,иначе видимо са същите
други части за които не си спомням,иначе видимо са същите
- galyaradeva
- Автомобил: Vw Caravelle 1998
- Двигател: VR6-140hp
- Контакти:
Автобусите на Мерцедес ги правят в Турция.Тапицериите и ел. инсталациите в България седалките в някой гараж в Малайзия но пак са си Мерцедес.Образно казано..
Знаеш производството на голям част ако не и всички автимобили се изнесе в трети страни заради по евтината работна ръка "за съжаление в това число сме и ние". Така че мисля въпроса ти трябва да бъде "Качественно ли е моето Голфче или ...
"

Знаеш производството на голям част ако не и всички автимобили се изнесе в трети страни заради по евтината работна ръка "за съжаление в това число сме и ние". Така че мисля въпроса ти трябва да бъде "Качественно ли е моето Голфче или ...

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
galyaradeva написа:Автобусите на Мерцедес ги правят в Турция.Тапицериите и ел. инсталациите в България седалките в някой гараж в Малайзия но пак са си Мерцедес.Образно казано..![]()
Знаеш производството на голям част ако не и всички автимобили се изнесе в трети страни заради по евтината работна ръка "за съжаление в това число сме и ние". Така че мисля въпроса ти трябва да бъде "Качественно ли е моето Голфче или ..."
Знам че почти всички нови коли се правят в заводите я в Турция или други бедни държави, но все пак са предвидени за европейския пазар.
А тези голфове дето ги правят в Бразилия най-вероятно са си за южно-американския пазар и може би са по евтини, та затова питам дали материалите и частите са еднакви и дали един бразилски голф е абсолютно същия както с един произведен във Волфсбург например.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”