Ел.стъкла инсталация ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ел.стъкла инсталация ?
прегледах схемите от една друга тема ,но не ме бива в разчитането на схеми и ще помоля някой ако може да ми даде по просто инструкции как да си направя инсталацията получих машинки с релси и жила , но кабелите са срязани и незная каде и какви релета и бушони трябва да сложя ?значи от машинката на пасажерската врата излизат два кабела черен и син и влизат в буксата за копчетата и от нея излизат 3 кабела червен + черен - и зелен който незнам за какво е ,а от машинката за шофьорската врата излизат пак два кабела(син и черен) и влизат в буксата от нея букса са пуснати още два кабела(червен и кафяв) които се разклоняват и остават свободни а разклонението влиза в втората букса и от втората букса излизат още два кабела зелен и черен , ще може ли някой да ми обясни някой кой кабел за какво е и как трябва да се вържят двете врати и каде трябва да се сложят релета и бушон
- M1LEN
- Автомобил: GOLF mk2
- Двигател: SB 1991
Re: Ел.стъкла инсталация ?
Колега за какъв голф става въпрос. Тука имам една схема за ел.стъкла на голф2. Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
за голф 3
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш път към Варна имам познати които са много добри ,но и аз си плащам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
нямам път към варна ох разбрах що годе схемите ,но незнам какви релета трябва да си купя по схемата аз по не видях две релета но незнам какви трябва да са
-
- Автомобил:
- Двигател:
никой ли незнае какви релета трябва да си купя и как да ги свържя
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами мисля ,че са оригинални ама незнам до колкото гледах някакви схеми разбрах ,че има релета пък и как ще се обръща полярността ?
- skat3r
- Автомобил:
- Двигател:
Ами то си пише какво реле 12V 30A или 40A предпазител също му сложи,трябва да е 30 А така че 

-
- Автомобил:
- Двигател:
ох колега не видях никаде да пише но щом казваш това ще ми е от голяма полза просто ми пратиха машинките ,но кабелите след буксите за копчетата са одрязани и сега изобщо не ми е ясно какви релета и бушони трябва да има и кое с кое трябва да вържя
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”