Проблем с алармата на Голф 3
Проблем с алармата на Голф 3
Имам Golf 3 1,6 mono.алармата му е италианска понеже е внесен от Италия .реших да сменя батерията на дистанционното ии само след като извадих старата дистанционното изобщо не работи.Сега не мога нито да изключа алармата, нито да запаля колата.....все едно нямам кола!!!Някой може ли да ми помогне? Благодаря предварително
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Re: Проблем с алармата на Голф 3
Колега огледай кутията на алармата там трябва да има ключ за изклюване и ако са ти дали такъв изключи я и търси някой алармаджия да ти я види. Това е решение за да можеш временно да си караш колата до като намериш решение на проблема. Ако нямаш ключ има и друг вариант - сваляш кутията на алармата, отваряш я и под ключалката има превключвател прместваш го на другото му положение и сглабяш и си готов.
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Ти кажи каква ти е алармата,се някакъв надпис има по нея,снимай ако трябва-се някой ще я познае!Иначе трябва на скрито място да има Валет-бутон,огледай под маншона на скоростния лост,характерно място е за италианците 

- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Колега разгледай тази темичка ще ти е полезна според мен
viewtopic.php?f=5&t=130490
viewtopic.php?f=5&t=130490
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Хвърляй тоя боклук и с ивземи валколска! Алармите са мн пипкава работа. Бях си купил смотана за около 60 лв и замалко да ми изгори бордкомпа. След това си сложих на ВАлкор и нещата заспаха. Не ти трябва да я оправяш. На моя голф кат го купих беше влязла вода и платката беше подпухнала цялата
. Вземай директно нова 
. Вземай директно нова Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”