Може ли да сложа дизелов двигател на бензиново купе -голф 2
- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
Може ли да сложа дизелов двигател на бензиново купе -голф 2
Много ли преработки има... или не е нещо сериозно....че си търся едно хубаво запазено купе с 4 врати,та може и да изпадне бензиново
Re: Може ли да сложа дизелов двигател на бензиново купе -голф 2
Ами повечето преработка е главно в коша , но не е нещо което да не може да се направи . Освен това ако държиш да имаш табло с оборотомер ,такова от бензинов голф няма да ти свърши работа , ще ти трябва такова от дизелов , едно защото оборотомера е по-различен , друго че я има лампичката за подгряващата свещ 

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Май и маркучите до резервоара и самият резервоар са различни. Дизеловите купета уж са по-добре обезшумени. Най-добре си намери правилното купе, щото иначе става дебела работата.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
хм... дизеловият двигател е по-тежък а и дали захващането му ще е същото.Вуйчо ми на времето караше бензинова хонда акорд 2.0 и и сложи дизелов двигател ама разправя че тази му смяна му излязла колкото е дна такава хонда с дизелов двигател 

- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
Благодаря
Абе търся дизелово купе ,ама нещо не мога да си намеря толкова време,..то се не знае дали и бензиново ще намеря де...и без това ми изглежда сложно с преработките....маи ще си стягам моито си купе и ще се примирявам с 2 те врати
Абе търся дизелово купе ,ама нещо не мога да си намеря толкова време,..то се не знае дали и бензиново ще намеря де...и без това ми изглежда сложно с преработките....маи ще си стягам моито си купе и ще се примирявам с 2 те врати
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”