Голф- смяна на барабани с дискове от Пасат
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Голф- смяна на барабани с дискове от Пасат
Колеги, четох, но не намерих такава конкретна тема. Един приятел иска да си сложи на Голфа(ААМ мотор комби) дисковете от моя Пасат (ТДИ). Ще стане ли процедурата без смяна на моста? Шенкелите на Пасата са с 6 дупки, а на Голфа са с 5 (или 4 не съм сигурен). Трябва ли да сменя моста? Мерси предварително. 

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф- смяна на барабани с дискове от Пасат
на 90 % съм сигурен ,че става ,те май всички модели на Фолксваген с дискове отзад мостовите им са с 6 дупки ама не е проблем да се хване главината само с 4!Поне това което съм виждал е било винаги така! 

- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Само че проблема е, че дупките не съвпадат.didkoltd написа:на 90 % съм сигурен ,че става ,те май всички модели на Фолксваген с дискове отзад мостовите им са с 6 дупки ама не е проблем да се хване главината само с 4!Поне това което съм виждал е било винаги така!

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Хмммм странно,затова казах ,че на 90 % съм сигурен защото точно на Б4 не съм разглобявал иначе на Г2,Г3 всички модели включително и ГТИ както и Поло 6Н са с еднакви дупки ,на Пасат Б3 също ,но ако наитина при теб не пасват значи на Б4 имат разлика,което много ме учудва,сигурен ли си на 100 % ?
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Никой друг ли не знае? 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”