Конденз климатик
-
ivan_shikerov
- Автомобил:
- Двигател:
Конденз климатик
Здравейте колеги начи въпроът ми е карам голф 3 1.4 с допълнително слаган климатик и кондензът ми тече деректно на предния мост.интересуваме дали на оригинален климатик е по същият начин или трябва да търся реяение на проблема чрез побългаряване
.Благодаря предварително и поздрави
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Конденз климатик
Ми ак ог овиждаш къде тече прекарай една тръбичка. http://www.miservice.org/page2.html В този сайт пише за фреонови маркучи, едав ли щ ети трябва такъв
, но ако може да ти е от помощ нещо виж. Иначе ако виждаш от къде тече му пусни една тръба и няма да имаш грижи. Успех
, но ако може да ти е от помощ нещо виж. Иначе ако виждаш от къде тече му пусни една тръба и няма да имаш грижи. Успех-
ivan_shikerov
- Автомобил:
- Двигател:
и аз това мислех но се чудех ако на оригиналните слагани климатици е измислено по друг начин направо да отида до някоя морга и да си зема оригинално.иначе и аз мисля да му сложа една тръбичка и да си ч пусна да си тече надоло
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Ми другия вариант е да отидеш н амайстор за климатик и да го питаш. Ако искаш напарво го питаш за кви пари ще го напраив и с иготов. Иначе и аз не знам как са оригинално.
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
ivan_shikerov написа:и аз това мислех но се чудех ако на оригиналните слагани климатици е измислено по друг начин направо да отида до някоя морга и да си зема оригинално.иначе и аз мисля да му сложа една тръбичка и да си ч пусна да си тече надоло
Оригинално си има извод из под копето поне при мен на Г4 , но товоя щом е слаган допълнително слагай трабичка и си свиркай

-
ivan_shikerov
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря на колегите който писаха в темата.реших си проблема с една проста шлаухка.сега вече капе зад моста и както каза колегата си свиркам вече

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”