Здрасти пичове,
От много време не съм писал във форума, но имам един въпрос. Всички знаете колко се обезцени паунда, та... Гледах доста голфове петички и... Някой знае ли колко приблизително струва едно обръщане на волан на Голф 5 ?

Обръщане на волан
Колега аз сега разглабявам едно поло 98 значи ако а на същият принцип и голфа няма да е кои знае колко трудно за преработка.Няма нужда да се реже коша и да се заварява .Общо взето ще ти трябва рейка, табло, ламарината дето се лови конзолата с педалите ,фарове .Все ше се намери някоя ударена кола за донор и с тънки цени на въпросните чаркове така че според мен около 2000.
Последна промяна от djshomi на Пон 05 яну 2009 23:55, променено общо 1 път.
- cvetelingeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
Само идея
И аз съм решил да взимам возило от там, но съм решил да не обръщам никакъв волан. Монтират ми камера на лявото огледало и 10 или 12 инчов дисплей и следам кво става срещу мен пряко, дори мисля че се отваря по добра видимост. то да караш кола с десен волан си е същото.
- cvetelingeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
cvetelingeorgiev написа:кво имаш предвод че фаровете не са същите, а?
явно това не го знам. малко инфо моля
Мързи ме да рисувам и обяснявам затова ще цитирам колегата
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=121825&postdays=0&postorder=asc&highlight=%F4%E0%F0%EE%E2%E5+%E4%E5%F1%E5%ED+%E2%EE%EB%E0%ED&start=30&sid=3e7896c8bb20a7fa25ffc4af84a20196
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Само идея
cvetelingeorgiev написа:И аз съм решил да взимам возило от там, но съм решил да не обръщам никакъв волан. Монтират ми камера на лявото огледало и 10 или 12 инчов дисплей и следам кво става срещу мен пряко, дори мисля че се отваря по добра видимост. то да караш кола с десен волан си е същото.
Ако монтираш камерата в огледалото при влажно време е много възможно да се зацапва. По добре я монтирай в долния или горния ляв край на стъклото. Така поне ще бъде защитена от всички атмосферни условия.
И все пак удобството, навика и мн. други да си караш кола с нормална ( поне за нас) дирекция отпадат.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Обръщане на волан
Обръщам волани в град петрич цената на частите + труда е 3000лв. Говорим за пасат Б4 и Б5 също така и за ауди А4... телефона ми е 0884525457
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Обръщане на волан

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”