Разбрах, че доста срещан проблем е неработещата ниска скорост на голямата парка, която охлажда радиатора отпред при Борите. Така климатроника не може да охлажда добре на място и в задръстванията. Казаха ми обаче, че някъде може да се ремонтира самата перка, а не да се сменя с нова. Молбата ми е, тъй като знам, че от форума има хора, които са си правили такъв ремонт, да споделят опита си и да помогнат със съвет. Благодаря предварително на всички!
Автомобилчето е Бора AJM ако това има значение.
Ремонт на ниска скорост на охладителна перка
Re: Ремонт на ниска скорост на охладителна перка
Добре дошъл във форума:) Под ниска скорост първа степен ли имаш предвид?
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Alek написа:Добре дошъл във форума:) Под ниска скорост първа степен ли имаш предвид?
ами според теб 2-ра степен ли има предвид,а може би 3-та 5-та.....като не помагаш поне не му спами в темата(не че и аз в момента не го правя,но.....)!!!!-
Stanley_J
- Автомобил:
- Двигател:
Никой ли не знае, къде може да се ремонтира перката? 
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Подаде ли и директно +/- за проба на 2те степени може да е от датчика на радиатора,лесно ли се върти перката има ли големи луфтове може да са втулки и за това да работи само на 2ра степен.До колкото знам ако проблема е в моторчето ремонта е или в моргата или в магазина.
-
Stanley_J
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е решен!
Оказа се, че перката изобщо не работи. С подаване на напрежение винаги се въртеше малката перка. Проблма е в това, че от нагряването четките на перката се разпояват. Не зная дали е редно да кажа къде извършват такъв ремонт и затова ще помоля модераторите да коригират мнението, ако съм сгрешил. Ако ви се наложи, сваляте си перката и отивате на Сливница и Раковски, там срещу 20-50 лева в зависимост от проблема ще ви я ремонтират. Ако някой се интересува ще дам на лично координати и име на майстора.
Благодаря на всички за помощта! Късмет! 
Оказа се, че перката изобщо не работи. С подаване на напрежение винаги се въртеше малката перка. Проблма е в това, че от нагряването четките на перката се разпояват. Не зная дали е редно да кажа къде извършват такъв ремонт и затова ще помоля модераторите да коригират мнението, ако съм сгрешил. Ако ви се наложи, сваляте си перката и отивате на Сливница и Раковски, там срещу 20-50 лева в зависимост от проблема ще ви я ремонтират. Ако някой се интересува ще дам на лично координати и име на майстора.
Благодаря на всички за помощта! Късмет! - radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Не само е редно, а дори е и желателно!
(Е, освен, ако майстора не реши да си прави самореклама, де!
)
Най-добре направи една темичка в раздела 'Сервизи за Фолксваген' и опиши какво точно е правено, цена и координати
Утре може на някой да му е полезно
(Е, освен, ако майстора не реши да си прави самореклама, де!
)Най-добре направи една темичка в раздела 'Сервизи за Фолксваген' и опиши какво точно е правено, цена и координати
Утре може на някой да му е полезно
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”