Колко струва трудът на майстора да ти смени ангренажния
- Miteto
- Автомобил: Фейтън
- Двигател:
Колко струва трудът на майстора да ти смени ангренажния
потърсих но не намерих-само цени на консумативи. Понеже тия от Ади 95 ще ми вземат 60 лева само да ми сменят ангренажа и се питам не преувеличават ли или така си вървят по принцип цените на човешкия туд. Ремък съм си взел 9 кинта и ролка 24 ама тази смяна излиза 2 пъти повече от консумативите.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Колко струва трудът на майстора да ти смени ангренажния
Miteto написа:потърсих но не намерих-само цени на консумативи. Понеже тия от Ади 95 ще ми вземат 60 лева само да ми сменят ангренажа и се питам не преувеличават ли или така си вървят по принцип цените на човешкия туд. Ремък съм си взел 9 кинта и ролка 24 ама тази смяна излиза 2 пъти повече от консумативите.
- Мите не се сърди ама който не чете правилата така става. Прочети си пак въпроса и сам ще се сетиш че няма как да ти се отговори

- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колко струва трудът на майстора да ти смени ангренажния
Miteto написа:потърсих но не намерих-само цени на консумативи. Понеже тия от Ади 95 ще ми вземат 60 лева само да ми сменят ангренажа и се питам не преувеличават ли или така си вървят по принцип цените на човешкия туд. Ремък съм си взел 9 кинта и ролка 24 ама тази смяна излиза 2 пъти повече от консумативите.
какъвто и да е мотора, тоя ремък за 9лв мирише .. не слагай евтини части, защото това е най-важния консуматив и рискуваш много

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1.8 моно требе да е с тоя ремък за 9 лв. и с ролка за 24. Толкова си вървят наистина тези ремъци.
Колегата който за 15 лв са му сменили всичко гарантирам че не са му сменили ангренажа. /освен ако не е много негов човек майстора/.
Иначе зависи какво има по колата - хидравлики, климатици и т.н., но 60 лв са много, както и да го погледнеш.
Колегата който за 15 лв са му сменили всичко гарантирам че не са му сменили ангренажа. /освен ако не е много негов човек майстора/.
Иначе зависи какво има по колата - хидравлики, климатици и т.н., но 60 лв са много, както и да го погледнеш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
°niksi° написа:1.8 моно требе да е с тоя ремък за 9 лв. и с ролка за 24. Толкова си вървят наистина тези ремъци.
Е,хайде бе,майстора ми е съсед,ходих с него до магазина,аз си платих частите,но с неговата отстъпка,после го гледах в ръцете,човека ми каза къде са белезите,каза ми как да си сменям ангрежа сам....Но това са наши хора

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”