Питане за кулер
- D1ko
- Автомобил:
- Двигател:
Питане за кулер
Здравеите Колеги. Доста се чудих за тази тема ноо... Уви реших да я пусна. Питането ми е за Кулер-а на ТДИ Мотор 90Коня на 3-ка.Искам да попитам каде е кулера на ТДИ моторчето защото отпред виждам само 2 радиатора 1 за Хладенето на мотора и 1 за климатика а Кулера нали трябва да представлява нещо такова - http://www.vwclub.bg/forum/download/file.php?id=19971&t=1. Та не намерих такова нещо утре ще дам снимка на мотора и радиаторите.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане за кулер
Между бронята и шофьорската гума е кулера колега.Като застанеш пред колата от твое дясно,клекни и погледни под бронята, и ще го видиш.
ПП.малко си объркал раздела.
ПП.малко си объркал раздела.
- D1ko
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря. съжелявам за раздела. 

- D1ko
- Автомобил:
- Двигател:
А.. Ето 2-рото ми питане относно стоковия кулер. Съжелявам че пак можеби пиша пълни глупости но ето че съм много заинтересован от доста време с колите особено Голф
та до сега кулери и турбота не сам карал но вапроса е там че както е горещо а и принципа на кулера ми е ясен та дали тябва да се чисти след 150 000КМ :О навартяни и 10 години накисване в гараж + каране...

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Ми може да го свалиш,и да го изчистиш.Ама щом не са ти ясни нещата по-добре иди да го направи това някой дето знае какво да направи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”