:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Питане за крушки и парно - голф 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ogata
Автомобил:
Двигател:

Питане за крушки и парно - голф 2

Мнениеот ogata » Пет 17 юли 2009 10:41

Колеги , здравейте .

Бих желал да попитам от къде мога да си купя крушките които се слагат за подсветка на таблото , както и на ръчната спирачка (че е вдигната) , освен това като дигна капака , в лявата част пред пасажера до шофьора има един отвор с мрежа под който се пада моторчето на парното , при по-силен дъжд влиза вода в този отвор и една тънка струйка навлиза в купето през моторчето , с какво мога да го запуша ,така че хем да не капе , хем и да пропуска въздух :(

Потребителски аватар
Ugeorge
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Питане за крушки и парно - голф 2

Мнениеот Ugeorge » Сря 22 юли 2009 7:40

За мрежата проблема ти е че ти липсва пластмасовата кора. Тя седи над мрежата по цялото протежение под стъклото. Намери си такава кора и си готов. Трудно се намират защото лесно се чупят.
За лампичките тази за ръчната се вади отзад и си е играчка, а тази на парното не се сменя, но като свалиш парното може където е крушката с ножовка да отрежеш отзад и да изкормиш крушкатаа на неино място да запоиш друга, аз така направих, като запоиш другата лепиш с поялник и си готов. Ако искаш мога да ти снимам при мен как стана, но си мисля че в направи си сам имаше подобна тема.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Re: Питане за крушки и парно - голф 2

Мнениеот zdravko_jett » Сря 22 юли 2009 11:10

такива крушки за панела на парното се продават имаги по магазините зелени лампи4ки са. сваляш панела на парното разглобяваш го и крушката седи в задната 4аст на панела в една сива пластмаса . ако не знаеш как да изкараш крушката натисни силно с нешто одзад на кра4етата и ще се измъкне . на мене ми беха казали 4е не се сменя . напротив смееня се имаги и по магазините за около лев, лев и педесет

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”