оборотомер за голф 1.3
-
- Автомобил:
- Двигател:
оборотомер за голф 1.3
здр колеги искам да попитам дали на моят голф 1.3и мога да сложа табло с оборотомер при положение дори нямам часовник иначе е с 2 букси
благодаряви предварително

- alex_zazy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: оборотомер за голф 1.3
Сменяш цялото с такова с 2 букси и си готов. Ми какво има като няма часовик?
офф. Постни една снимка на твоето, тва ще е някакво рядко, поне аз не съм виждал такова.
офф. Постни една снимка на твоето, тва ще е някакво рядко, поне аз не съм виждал такова.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега няма никакав проблем взимаш си табло с оборотомер с двете букси и си готов.Аз направих такава смяна на моя голф 1.3i и всичко си тръгна , но ще трябва от старото да си прехвърлиш километража и уредчетата за бензина и температурата защото няма да показват точно поне при мен така се получи но като си прехвърлих оригиналните от другото табло всичко е ок . Иначе моето старото беше същото като твоето без часовник много кофти изглеждат тези табла и затова го смених.
- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен пък всичко си беше наред само ги размених, единствено погледни с какво предавателно число е новото табло трябва да е 935, ако не е просто вземи километража от старото ти табло и го сложи на новото, с едни винтчета се захваща не е трудна процедура. Колкото до уредите трябва да си работят.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”