Искам да попитам за смяната му тъй като кубатурата ми се струва вече слабичка, може ли да смени с 1,6 защо не и 1,8? Конкретно ме интересува без напасвания на петите. Скоростната кутия трябва ли да се сменя, карета, полуоски и т.н.
Благодаря предварително!!!
Смяна на двигател 1.3
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на двигател 1.3
Честно, не мога да разбера защ овсички с еюрнаха да си сменят моторите. Вече всеки ден има такива теми. За да смениш мотор трябва да имаш първо майстор, който да ти е много задължен и половин нова кола - скорости, чарколяци... Това не е работа, за да го направиш като хората ти трябва собствен сервиз. Честно, братле, купи си друга кола, но такива интервенции не прави. НИкока не може да стане както трябва, а и като решиш да я продаваш никой, що годе азбиращ, не би си купил кола със сменян мотор. А и разликата няма да е чак такава - 3,4 секнди по-бърза до 100 не повече.
Моят съвет е не прави такива щуращини, а я продай и си купи друга. По-добре да вложиш 1500лв в нова кола, от колкото в старата, която н езнаеш дали ще стане. Това е от мен, успех
Моят съвет е не прави такива щуращини, а я продай и си купи друга. По-добре да вложиш 1500лв в нова кола, от колкото в старата, която н езнаеш дали ще стане. Това е от мен, успех

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на двигател 1.3
точно от 1.3 към по голям двигател си е филм цялата интервенция,трябва ти двигател,скорости,електроника,стартер,динамо,полуоски,желателно и по големи дискове,всичката електроника,помпа в резервоара,дебитомери..........
щом си с 1.3 двигател,предполагам става дума за голф2,затова най добре тоя го продаваш и си купуваш един 1.8 пълна ел. инжекция и си ти
щом си с 1.3 двигател,предполагам става дума за голф2,затова най добре тоя го продаваш и си купуваш един 1.8 пълна ел. инжекция и си ти
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”