Въпрос за климатик-Голф 3
Въпрос за климатик-Голф 3
Налага ми се да сменя компресора...Голфа е 2.0 16v ABF,исках да взема от един колега от форума,но се оказа различен...Какви са разликите между компресорите и от какви мотори стават за моя мотор...
- Petkovski
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Въпрос за климатик-Голф 3
inter_6 написа:Налага ми се да сменя компресора...Голфа е 2.0 16v ABF,исках да взема от един колега от форума,но се оказа различен...Какви са разликите между компресорите и от какви мотори стават за моя мотор...
Колега първо виж какъв е твоя компресор запиши му всички цифри и тогава може да ти помогне някои.
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Не е лошо и някоя снимка да качиш понеже захватите на тръбите са различни....примерно компресор Sanden SD7V16 има около 10-тина разновидности,които се вграждат на VW...съответно разликите са огромни.
И да попитам от професионална гледна точка - защо ще го сменяш? Проблем с наляганията,механичен проблем или?
И да попитам от професионална гледна точка - защо ще го сменяш? Проблем с наляганията,механичен проблем или?
-
b1rziq
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги. И аз имам проблем с климатика на голф3 2.0л 16в АБФ. Вчера в жегата отказа
.Маистора каза че имал фреон, но компресора не правил налягане и проблема бил в ел. системата.Проверих и нея - оказасе наред
Даите съвет. Можели управляващия блок да е сдал багажа?
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Колега inter_6 също мн. важно е дали ти е оригинален климатика или е слаган допълнително.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”