Зъбчатка за задна скорост на Golf 3 1.8 моно

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
skyval
Автомобил:
Двигател:

Зъбчатка за задна скорост на Golf 3 1.8 моно

Мнениеот skyval » Пон 27 юли 2009 14:18

Здравейте колеги,
интересува ме някой дали знае къде може да се намери зъбчатка за въпросния Golf, че по моргите ми набутват само цели скоростни кутии, а реално не мога да имам гаранцията колко е читава кутията.

Питах в 4-5 магазина но никъде не продават резервни части за скоростна кутия. Единствено в един сервиз ми казаха, че имат някакви и ако имат точно такава зъбчатка ще ми я продадат за 25 лв, но за съжаление ударих на камък и не ми излезна късмета.

Принципно знам, че има 2 вида кутии и ако се наложи мога да видя точно с кой модел е за да я пиша тук, ако е нужно като информация.

Надявам се да има някаква положителна информация по въпроса :?

Потребителски аватар
guzarin
Автомобил:
Двигател:

Re: Зъбчатка за задна скорост на Golf 3 1.8 моно

Мнениеот guzarin » Пон 27 юли 2009 17:49

Колега аз на голф 3 съм сменял само зъбчатката на задната предавка и на 2 3 места ми предложиха естествено с поръчка на едното беше 34 лв остна която държи зъбчатката, щото и тя се сменя, а самата зъбчатка 190 на другото пак от сорта и в крайна сметка си поръчках от Юнитрейд 240 лв зъбчатка и оста говоря за голф 3 1.6, дгх мисля че беше скоростната кутия, но не вярвам на теб да е по различно. Ти си преценявай дали за тия пари цяла скоростна кутия 2ра ръка или нова зъбчатка. Естествено аз смених и съединителя, защото така и така беше разглобена скоростната кутия. Не забравяй че и ново масло за скоростите ще ти трябва, но то ти е най малкия проблем. Поръчката и на двете места ми беше за 5 работни дни

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”